UFO Database Archief

Heerenveen 6 april – Pulserend rood licht

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: E.N.
Woonplaats: Heerenveen

Op Woensdagavond 06-04-2011, rond 22:15 uur, heb ik boven de snelweg t.h.v. Heerenveen (afrit IBF) richting Heerenveen Centrum een fel rood knipperend licht gezien… Eerst dacht ik dat het om een (trauma) helicopter ging, aangezien het licht riching het ziekenhuis vloog. Echter nadat het licht even weg was, kwam het terug, en vloog verder in de richting van Joure (van Oost naar west) waar het leek te versnellen. De snelheid schat ik op ca 200 tot 300 km/u en misschien nog sneller, de rode pulsen waren iets langzamer als iedere seconde, en daarbij was een minder fel wit licht te zien, welke even ongeveer sterk was als de sterren aan de hemel die nacht…

De hoogte van het object is moeilijk in te schatten, echter ik schat rond 1000 tot 2000 meter, en bewoog zich in een vloeiende beweging…zonder hoorbaar geluid of zichtbare strepen. Ik heb geprobeerd met mijn mobiele telefoon een foto te maken, echter zonder resultaat. Alleen donkere lucht te zien op de foto. (ook sterren niet zichtbaar) zijn er nog andere mensen die iets gezien hebben, of weten wat dit kan zijn?

Mvg,
E.N.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
crazyweedgirl
crazyweedgirl
11 jaren geleden

Je bent niet de enige

Heey Wij wonen ook in heerenveen en mijn vriend heeft het zelfde gezien wat jij hebt gezien 🙂 Wij vroegen ons ook al af wat het geweest zou kunnen zijn

Groetjes Van een Dorpsbewoner 🙂

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x