UFO Database Archief

Heerlen 19 december – Oranje bollen richting Landgraaf

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik heb nooit in UFO’s geloofd, maar deze avond heeft dat antwoord volledig veranderd!

Net toen mijn vader naar buiten ging om kwart over 11 ’s avonds, riep hij voor de grap “UFO’S!!! KIJK DAAR UFO’S!”, dus ik dacht… dit was voor de grap. Ik ging naar de achterkamer toe waar je ver uit kan kijken over Palemig, en wat zag ik heel hoog in de lucht, oranje bollen die op een lijn richting Landgraaf gingen! Het waren oranje bolletjes! Ik zou graag informeren of iemand uit deze buurt foto’s heeft gemaakt!

D.L.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hojo007
hojo007
11 jaren geleden

UFO activiteit in Landgraaf 7 maart 2011

Hallo

Ik kwam jou account tegen via Google en ik moest gewoon ff reageren, er is/was op 7 maart veel activiteit van vliegende Goud/Oranje (Bollen) objecten in de lucht boven Nieuwenhagen en Nieuwenhagerheide in formatie en separaat (in totaal 4 waarnemingen). Ik heb helaas niet meer de tijd gehad om mijn camera te pakken en het op film te zetten. Wel ben ik van plan schetsen en een verslag te posten…

Verdere informatie volgt…

Anonymous
Anonymous
10 jaren geleden

Die Oranje bollen.

Ik heb ze ook gezien ik woon in Nieuwenhagerheide. Maar ik kan je toch wel verzekeren dat het geen Ufo’s zijn. Het zijn namelijk Thaise vuurballonnen. Typ maar in op Google Afbeeldingen. Als je ze hoog en in de verte zien, lijken het net vuurballen die door de lucht zweven. Meestal worden ze met de wind meegedreven. Het hoeft maar een heel klein windbriesje te zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x