UFO Database Archief

Heerlen 27 januari – Driehoeksformatie rode bollen

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: L.
Woonplaats: Heerlen

Het was donderdag 27 januari, 20:43 uur. Ik zat met mijn vriendin achter de pc tot wij van mijn ouders een telefoontje kregen. Mijn ouders waren nog nooit zo opgewonden over iets. Zij zagen een wolk met fel gekleurde lichten in steeds wisselde posities. Mijn vader riep meermaals “dat is toch niet normaal”.

Mijn ouders wonen niet in Heerlen maar 25km verderop naar het noorden.

Mijn vriendin wilde gelijk buiten gaan kijken of wij dat ook konden zien. Zodoende zijn wij naar buiten gegaan naar een wat overzichtelijker gebied.

Toen wij buiten richting een veld liepen keken wij rond of wij wat zagen. Mijn vriendin riep ineens “hey, kijk eens daar! Wat is dat?”

Wij zagen 3 rode bollen in een gelijkbenige driehoek staan, en deze lichtte fel op en daalde homogeen. Daarbij waren de lichten stil (geen wakkerden lichten).

Mijn vriendin vroeg of rijst-ballonnen ook zo groot waren en of deze ook dalen als ze fel branden. Waar ik meen van niet. Daarbij stonden de bollen ongeveer 1km uit elkaar, dit is maar een schatting. Ik vermoed dat deze objecten direct boven de basis in Brunssum hebben gehangen.

Wij hebben niet lang gekeken erna ongeveer 5-10 min want het was erg koud. Wij waren zeer enthousiast en verbaast.

Toen we weer binnen waren was de tijd (of tijd gevoel) in de war, alles bij elkaar zou 20-30 min moeten hebben geduurd maar er waren maar 10 min totaal verstreken.

Mijn vriendin vertelde mij dat zij eerder al eens iets gezien had voordat we deze rode bollen zagen. Het gene wat mijn vriendin eerder heeft gezien was zo’n witte bol die langzaam overvloog en pulseerde zoals in berichten en filmpjes vanuit Nieuw-Zeeland.

Hetgene wat mijn ouders zagen was zoals in het filmpje van de ufo boven Spijkenisse.

Wij hebben geen beelden gemaakt, kwam niet echt in ons op. Wij gaan er ook vanuit dat we ze vaker gaan zien, lol.

Groetjes,
L.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x