Homepagina » UFO Database Archief » Heerlen 3 januari – Fel rood roterend object met blauw/wit pulserende lichten

Heerlen 3 januari – Fel rood roterend object met blauw/wit pulserende lichten

Beste Niburu,

De waarneming was rond 21:20 uur zondagavond 3 januari van een object en duurde ± 3 minuten waarna het recht omhoog door het wolkendek boven Voerendaal verdween.

Ik zag boven Heerlen een fel rood object pakte meteen mijn verrekijker en zag dat het langzaam roteerde, het object had een fel rood later oranje licht en twee kleinere helder wit blauw pulserende lichten die een driehoek vormde. Ik heb geen moment aan gedacht om hiervan een foto of een filmopname te maken ik was op dat moment te gefascineerd.

Plaats van waarneming:

Heerlerbaan vrij uitzicht (rondom) vanuit mijn werkkamer 2e etage en vloog van N.O naar Z.W en het was zeker geen lasershow of projectie.

Volgde op moment van waarneming (ben beroepsmatig Network Engineer) Live ATC Box radar streams (Air Traffic Control) luchtruim EHBK Zuid-Nederland en op het moment van waarneming was er geen vliegverkeer boven Zuid Limburg.

Of meer mensen dit verschijnsel hadden waargenomen ben ik gaan zoeken op Internet en vond uw Internetsite, kortom een hele bijzondere ervaring waarbij ik mijn mening wat betreft Ufo’s en dergelijke moet bijstellen,

m.v.g.
G.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

coronadoden

Van de 140.000 ‘coronadoden’ in Engeland en Wales stierven er 6183 AAN corona

Tussen 1 februari 2020 en 31 december ...

kuipers

Minister Kuipers opent aanval op artsen die ‘desinformatie’ verspreiden

Kamerlid Attje Kuiken vroeg donderdag in de ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x