UFO Database Archief

Heerlen 3 maart – Twee oranje bollen

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: I.B.
Woonplaats: Heerlen
Datum: Zondagavond, 3 maart, tijd: 23.25u
UFO kenmerken: Twee, oranje, redelijke groot, bolvormig, geluidloos. Gingen evenwijdig van elkaar van oost naar west.

Zelf heb ik altijd mijn vraagtekens gehad bij verhalen over ufo’s en dergelijke en mij er nooit echt in verdiept. Maar na deze ervaring ben ik helemaal om.

Zondagavond zit ik met mijn vriend t.v. te kijken en opeens springt hij op en zegt kijk wat is dat? Hij zag uit het niets opeens twee oranje bollen licht van links naar rechts langs de hemel gaan en ik vanaf dat moment dus ook, hij is naar buiten gegaan, ik greep het fototoestel, rende naar de badkamer en probeerde door het open raam een foto te maken maar ik kreeg ze niet in beeld, althans ik zag ze niet in mijn venster en probeerde toen door de zoeker en heb toen maar op de gok een foto gemaakt.

Het ging zo snel, er was bewolking en ze gingen in een rap tempo omhoog waardoor ze snel kleiner oogde, de linkse verdween al eerste in de bewolking en de rechtse even later. Het geheel verliep geluidloos. Op de foto zie je verticaal rechtsonder de verlichte bewolking waarschijnlijk door zijn snelheid is het een langgerekte pluim bewolking die je ziet.

De bollen waren op zich een zee van licht. Ik ben op de uw site gaan kijken en tot mijn verbazing voldoen de beschrijvingen van de waarnemingen in Houten en Ouden Bosch er helemaal aan.

P1160877

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x