UFO Database Archief

Heerlen 30 mei – Zigzaggende driehoek met zoeklicht

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.
Woonplaats: Heerlen

Gisteravond om 24.00 uur zat ik even buiten naar de hemel te kijken. Plotseling zag ik zeker 3 vallende sterren maar vlak erna kwam een zeer fel licht uit het niks dat op een hele felle ster leek.

De hemel was zuiver, maar die bol begon te zigzaggen naar voor en dan naar achter .. en dan opeens heel vlug naar rechts en bleef daar staan. Toen ik eens heel goed keek bleek het object 3 punten te hebben in een 3 hoek, 2 donkere en 1 hele felle. Iedere keer als het bewoog gingen die 2 andere mee zo zag ik dus dat het een grote 3 hoek was. Ik heb meteen mijn vriendin geroepen en die zag dat ook. Dat felle licht bleek een soort zoeklicht te zijn. Ik heb alles gedaan om het te filmen maar heb geen nightshot. We hebben tot 3uur buiten gezeten en dat ding bewoog van alle kanten en op hoge snelheid. (wat ons sowieso opviel was dat er erg veel vallende sterren waren.)

Maar zo’n dingen zie ik vaker op bepaalde dagen. maar ik moet zeggen dat het nu echt heel erg vaak is.

met vriendelijke groeten,
M.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x