UFO Database Archief

Heerlen 9 mei – Pulserend fel licht

Help door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: K.
Woonplaats: Heerlen

Zondag op maandagnacht (8/9 mei 2011) een aparte ervaring gehad. Ik wilde gaan slapen maar ging hiervoor nog even in de tuin zitten daar het nog heerlijk warm was. De sterren waren mooi te zien. Plots zag ik een licht, vrij fel aan mijn linker kant verschijnen. Het was net zo groot als de grootste ster in de hemel. Leek heel hoog te “vliegen”. Daar het bewoog naar rechts bleef ik kijken. Toen doofde het licht langzaam en een stuk meer naar rechts ging het licht weer aan, ook vloeiend, dit deed het een 3 maal voordat het helemaal aan mijn rechter zijde plots heel fel scheen, een stuk groter leek dan de andere sterren en daarna niet meer te zien was.
Bij elkaar heeft dit zo’n 5 minuten geduurd, schat ik.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk
Dirk
8 jaren geleden

Ik had ook een soort gelijke ervaring maar bij mij gebeurde dit maar een keer, het leek wel alsof er een ster heel fel op lichtte en daarna weer doofde net alsof er een supernova plaats vond (het ontploffen van een ster)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x