ongebruikte categorie

Heeswijk 17 augustus – Klein object bij chemtrails gefotografeerd

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: Anoniem
Woonplaats: Heeswijk

Een UFO in de weer met het schoonmaken van de sporen van Chemtrails?

Op vrijdag 17 augustus omstreeks 20:25 zie ik (samen met vrienden) vanuit mijn tuin een klein object in de lucht wat mijn aandacht trekt.

Het beweegt vanuit het noorden naar het oosten. Het beweegt zich rustig tussen de chemtrails in een rechte lijn en is bijna niet zichtbaar met het blote oog. Ik heb voldoende tijd om mijn fototoestel te halen en ik schiet plaatjes op de gok. Via mijn toestel is het onbekende object niet te zien. De andere getuigen proberen alles uit te sluiten of te verklaren. Ik weet beter en hoop op een aantal plaatjes! Blij met het resultaat (doch niet haarscherp en moeilijk te zien) stuur ik ze op ter inzage.

ufo Heeswijk 002

ufo Heeswijk 005

ufo Heeswijk 006

ufo Heeswijk 007
(Klik op foto's voor volledig formaat)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x