Buitenland

Heftig nieuws uit Oekraïne: bevindt zich onder dit industriegebied een geheime NAVO-basis met een biolab?

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!

Diverse journalisten vragen aandacht voor heftige berichten uit de Oekraïense stad Marioepol, waar het beruchte Azovbataljon zich heeft verschanst in een industriegebied. Onder Azovstal, dat eigendom is van de Oekraïense oligarch Rinat Achmetov, zou zich een 24 kilometer lang tunnelstelsel bevinden dat tot 30 meter diep is.

In dat stelsel bevindt zich volgens diverse bronnen een geheime NAVO-basis, PIT-404 geheten, evenals een biolab waar biologische wapens worden gemaakt. In de gebouwen zijn naar verluidt NAVO-officieren aanwezig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Proefkonijnen

Het biolab wordt volgens de bronnen gerund door Metabiota, een firma die is gelinkt aan Hunter Biden, Achmetov en de Oekraïense president Zelenski. In het lab zou worden geëxperimenteerd met biowapens, waarbij de inwoners van Marioepol worden gebruikt als proefkonijnen. Vooral westerse ‘specialisten’ namen deel aan deze onmenselijke experimenten, schrijft de Duitse journalist Alina Lipp op Telegram.

Veel mensen vragen zich af waarom de Russen Azovstal niet bombarderen. Dit zou een reden kunnen zijn. De Canadese journalist Eva Bartlett schrijft dat meer dan 3000 nationalisten van het Oekraïense leger zich schuilhouden in het industriegebied. Ze verwijst daarbij naar een bericht van journalist Aleksej Akoetin uit de Volksrepubliek Donetsk.

Gevangen

Ook journalist Joost Niemoller vraagt aandacht voor het fabriekscomplex. “Wat speelt in de Azov-enclave in Marioepol?” vraagt hij.

Lipp schrijft verder dat officieren uit de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Turkije, Zweden, Polen en Griekenland gevangen zitten in het gangenstelsel.

4.8 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Stort vol die zooi. Beton erin

Lex Prins
Lex Prins
2 jaren geleden

De MH 17 wetenschappers??

Helga
Helga
2 jaren geleden

gewoon bommen die hap

Noreset
Noreset
2 jaren geleden

Is er water, veel water in de buurt ? laat maar vollopen als het even kan of hebben
ze burgers meegenomen naar beneden ? de ratten.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x