Mens en Dier

Held verzorgt 500 dieren in nucleaire zone bij Fukushima (video)

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al enkele jaren is het gebied rond de verwoeste kerncentrale in het Japanse Fukushima niemandsland.

Na de tsunami en de kernramp van maart 2011 ontvluchtten zo’n 150.000 Japanners de regio uit angst voor de straling. Eén man bleef achter: de 58-jarige Keigo Sakamoto.

De overheid zette na de ramp toegangswegen naar Fukushima af met betonblokken, maar Sakamoto wilde niet vertrekken. Maandenlang moest hij zien te overleven. Uiteindelijk besloot hij een opvangcentrum voor dieren op te richten.

De toegangswegen rond het risicogebied zijn inmiddels deels weer vrijgemaakt, maar de overheid verplicht mensen die het gebied betreden om voor zonsondergang weer weg te zijn. Sakamoto blijft echter bij zijn dieren, die zich al flink hebben voortgeplant.

Zijn opvangcentrum telt intussen meer dan 500 geiten, konijnen, ganzen, eenden en honden. Voor voedsel rijdt Sakamoto twee keer per week naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Daarvoor moet hij alleen wel anderhalf uur rijden.

Bron: Vtm.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Atos
Atos
8 jaren geleden

HELD!!!

Kev
Kev
8 jaren geleden

Waaw, er zijn dus toch nog helden. Lang geleden dat ik er een zag. respect en dat al mijn positieve vibes deze man mogen bereiken

kukumatz
kukumatz
8 jaren geleden

wow, dit is pas echte humaniteit. Je zelf wegcijferen voor een levens vorm die de westerse wereld zo snel aan het vernietigen is. Dieren geven liefde zonder voorwaarden en nu geeft een mooie ziel dit terug aan ze. Zo kan het dus ook, wereld.
en niet alleen maar afslachten zonder mededogen.

wolfje
wolfje
8 jaren geleden

dat is nu eens positief nieuws. hulde aan deze grote held

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x