UFO Database Archief

Helmond 23 september – V-formatie rood/oranje objecten

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.V.
Woonplaats: Helmond

Ik heb 23 september 2011 om 23:22 uur (marge van 1 minuut) een soort van V-formatie gezien met 3 objecten.

Deze bestonden uit een vogelvorm, die oranje/rood gekleurd waren (dit leek mij een teken dat het iets in de dampkring was). In eerste instantie ging ik er van uit dat dit de satelliet was die neer zou storten maar al snel bleek dat dit het voor ons gevoel niet kon zijn.

De objecten vlogen alle 3 gelijk van oost naar zuid. Opeens veranderde de formatie van koers, en het middelste object week uit naar een van de buitenste objecten (dit middelste object week uit naar het zuiden), waarna de buitenste ook zijwaarts ging (ook deze, richting het zuiden), vervolgens keerde het middelste object terug in koers, waarna de andere netjes zijn plaats hervatte.

Het zag er zeer vreemd uit, en binnen enkele seconden (hooguit 10) waren zij over de gehele hemel gevlogen (we stonden op een open veld, ik keek omhoog omdat de lucht zo helder was en wist dat de satelliet neer zou kunnen storten). Ik heb ze helaas niet zien verdwijnen uit mijn zicht, omdat ik op dat moment mijn telefoon pakte om het proberen te filmen.

We hebben van het geheel niets gehoord, het was helemaal stil. Ook waren er geen knipperende lichten, maar waren de objecten helemaal rood/oranje vuurachtig gekleurd.

Ik weet niet of de satelliet op dat moment binnen in de dampkring is gekomen of stukken ervan, maar dat de brokstukken van koers zouden kunnen veranderen vind ik persoonlijk heel vreemd en onwaarschijnlijk!

Wie heeft een vermoeden, zijn er meer meldingen!? Wat is dit geweest..!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x