UFO Database Archief

Hengelo 12 februari – Oranje bol

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanavond, 12-02-2010 om 20:23 uur zag ik, toen ik naar huis reed, aan mijn linker zijde om een behoorlijke hoogte een oranje bol. (Het was donker, volledig wolkendek maar wel hoog, zicht was erg goed en vrijwel windstil.) Het leek me een thaise ballon, het zag er namelijk zo uit en er zat wat beweging in de kleur, alsof het vuur was. Heb de ballonnen vaker gezien.

Toen ik bij mij de straat in reed zag ik de bol linksvoor boven de huizen. Maar toen gebeurde er iets raars, de bol verdween met hoge snelheid. Een beetje vergelijkbaar met de snelheid van een F16 die op niet erg grote hoogte over vliegt. Dus hij flitste niet weg ofzo.

Toen snel de straat uitgereden, seconde of 10-20, maar toen was de bol nergens meer te zien.
Heb geen idee of de bol continu die snelheid vanaf punt 1 waar ik hem zag want hij was een tijdje uit zicht vanwege de huizen langs de weg en doordat ik niet stil stond maar in de auto reed. Pas toen ik stil stond zag ik hem met snelheid verdwijnen.

Ik volg alles op niburu.nl al een jaar of 5 en hou de lucht altijd wel in de gaten maar had dit nog nooit meegemaakt.

Wel een keer 2 metaalachtige bollen gezien toen ik op de snelweg reed een jaar of 2 geleden maar dat waren volgens mij weerballonnen aangezien er weinig beweging in zat.

Ik heb een plattegrond toegevoegd om te laten zien waar ik de oranje bol heb gezien. De groene lijn geeft aan hoe ik heb gereden. De rode stippen vanaf waar ik de bol duidelijk kon zien en de oranje stippen waarvan ik inschat dat de bol zich bevond. Kan ook een heel stuk oostelijker zijn vanwege de hoogte maar dit geeft een beetje een indicatie van wat ik zag.

Groeten,
S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x