UFO Database Archief

Hengelo 27 juni – Lichtbol maakt 90 graden bocht

Help door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste heer/mevrouw,

Ik kom net thuis van een feestje, en toen we over de snelweg reden, dacht ik wéér aan buitenaards leven, hopend dat ik wat zie in de lucht en plotseling zag ik een witte lichtbol ontbranden in de hemel; uit het niets kwam er een lichtbol aanvliegen, en ik volgde hem dus. (Ik heb al eerder gemaild dat élke keer als ik aan ufo’s en e.t.’s denk, er lichten verschijnen aan de hemel, die een stukje vliegen en vervolgens weer verdwijnen. Misschien als een soort bevestiging?)

Uiteindelijk dacht ik: Ach dat is vast zo’n satelliet die in een rechte lijn vliegt en uit het zicht verdwijnt. Précies op dit moment maakte de lichtbol een bocht van 90 graden en vloog nog 10 minuten als het ware met me mee.

Ik heb geen alcoholische dranken of drugs gebruikt op dit feest, dus dit was geen hallucinatie of iets dergelijks.

Een paar weken geleden was ik nog zeer sceptisch over “telepathisch” contact met buitenaardsen, maar nu begin ik toch echt te twijfelen. Hopelijk kunnen jullie mij hier meer over vertellen, verbeeld ik het me alleen en komt dit vaker voor etc., etc.

Mvg,
K.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x