Channelings

Mooi of lelijk? Het draait allemaal om je perceptie! – Channeling 25-08-2022

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige nieuwe dag. We zijn verheugd vandaag weer bij je te zijn, om wat meer over perceptie te praten.

Wat laten je zintuigen zien?

zintuigenAlles wat je ziet lijkt echt, toch? Alles wat je via je zintuigen waarneemt voelt als echt aan, als realiteit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Wist je dat alles wat je waarneemt gekleurd wordt door je overtuigingen? Dat je wereld gevuld is met hoe je gelooft dat de dingen zijn? Natuurlijk hebben we dat al eerder gezegd in andere boodschappen.

Maar vandaag willen we je nog wat meer meegeven om over na te denken. Namelijk dat je perceptie je wereld creëert, en niet andersom.

Je ziet wat je gelooft te zien

Als je een bloem, een dier, of misschien zelfs jezelf in de spiegel ziet, zie je wat je hersenen decoderen. Je ziet niet de werkelijkheid, je ziet wat je gelooft dat er te zien is.

Als je bent gaan geloven dat je lelijk bent, dik, gebroken, ongelukkig, of misschien wel het tegenovergestelde, je gelooft dat je gelukkig bent, gezond, er prachtig uitziet, een mooi lichaam hebt, wat je overtuiging ook mag zijn, dan zie je precies dát.

Het is je perceptie die bepaalt wat je ziet. Je hersenen decoderen alleen energiegolven, en je perceptie bepaalt hoe datgene wat je ziet wordt ingekleurd.

Dat is de reden waarom mensen verschillende smaken hebben, verschillende voorkeuren. De één kan van zoete smaken houden, terwijl een ander een zoete smaak als walgelijk ervaart en de voorkeur geeft aan iets hartigs.

En dat is ook de reden waarom mensen één ding of gebeurtenis totaal anders bekijken. Omdat hun perceptie van de dingen, getriggerd door hun overtuigingen en hun vroegere ervaringen, anders is.

De perceptie, je overtuigingen, vormen je wereld, wat je als realiteit beschouwt.

Verschillende percepties creëren verschillende werelden

Hoe vertaalt zich dit nu naar wereldgebeurtenissen, zoals oorlogen, rampen, familievetes, of iets anders dat je als negatief ervaart?

Wel, het is precies hetzelfde. Als je gelooft in, waarneemt, een wereld die gevuld is met negativiteit, slechte mensen, vreselijke dingen die gebeuren, moorden en slachtpartijen, vernietiging van de natuur enz., dan is dat wat je hersenen oppikken en het zal alles zijn wat je te zien krijgt.

Het is de realiteit die jij creëert!

Perceptie van oorlog of dood

Oorlog bijvoorbeeld. Denk je dat oorlog vreselijk is, een afschuwelijke gebeurtenis, waar onschuldige mensen en dieren onnodig gedood worden, waar mensen bang zijn voor hun leven, waar schaarste is aan voedsel en voorraden?

Voor veel mensen is dat waar ze van overtuigd zijn, dus hun perceptie is precies dat: oorlog is afschuwelijk.

oorlog familieToch zijn er veel mensen die in oorlogsgebieden wonen, die een vrij normaal leven leiden. Ze handhaven hun geluk, ondanks wat er aan de hand is, omdat ze niet de perceptie hebben dat het alleen maar afschuwelijk is.

Ze hebben de perceptie dat ze gelukkig kunnen zijn, wat er ook gebeurt.

Hetzelfde geldt wanneer een familielid of een kind door een ander gedood wordt. Voor sommigen is het gevoel alsof het het einde van de wereld is, maar anderen hebben een ándere perceptie.

Ze voelen zich verdrietig, maar ze vergeven de persoon die iets afschuwelijks deed, en ze ervaren de gebeurtenis als iets dat voor hen gebeurde om te groeien, ze trekken er lering uit.

Ze geloven, hebben de perceptie, dat uit alles wat zogezegd ‘negatief’ is iets positiefs voortkomt.

Je hebt een keuze

Nu is de keuze altijd aan jou. Blijf je stilstaan bij de negativiteit, ervaar je alles als slecht, afschuwelijk, gevaarlijk, de wereld als gebroken, de mensheid als slecht en een verloren zaak?

Kijk dan eens goed naar jezelf, want jij bent degene die deze overtuigingen vasthoudt, jij bent degene die met je focus, je aandacht, je gedachten en emoties creëert, en deze slechte plek met slechte mensen ziet, als gevolg van jouw perceptie!

Kies ervoor aan jezelf te werken, begin je perceptie te veranderen, en je zult een andere wereld te zien krijgen!

Je bent in staat te kiezen om een nieuwe realiteit te creëren, door je overtuigingen en je perceptie van dingen te veranderen.

Daarom zeggen we altijd dat je dingen moet doen die je blij maken, die je plezier geven, want vanuit die toestand ben je vatbaarder voor de pracht van het leven, voor de schitterende dingen die dagelijks gebeuren.

Het is jouw verantwoordelijkheid

verander perceptieJe perceptie is een belangrijk deel van hoe je de wereld om je heen ziet. Verander je perceptie, en je zult een andere wereld zien.

We nodigen je uit om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je eigen leven, om verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je buitenwereld ervaart.

Dan zul je een veel beter leven krijgen, en de dingen die je nu als lelijk en slecht ziet, kunnen mogelijk zelfs helemaal verdwijnen!

We houden van je lief mens, en we hopen dat deze les je tot steun is. Jij hebt hier een keuze, en het is helemaal aan jou of je de uitnodiging aanneemt of niet.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ik denk dat we niet voor niks hier op planeet aarde zijn om juist al de gevoelens van negatieviteit en positieviteit mee te maken voor je zielengroei.

M@j
M@j
1 jaar geleden

Dank je wel, lief warm mens, voor deze mooie tekst. Ik kan er weer helemaal tegen. 😚

Miss Twenthe 2022 ik zoek ook film
Miss Twenthe 2022 ik zoek ook film
1 jaar geleden

Ik wou ook iets zegge asdat ken !
Echte liefde zit binne in je eige ,ook met je uiterlijk is binne mooi!
Asje t zien kan en wille !!

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

Veel vragen en gedachten over deze ‘materie’, waar echter niet zo eenvoudig een antwoord op te geven is…Daar het geen kwestie van verstand is, maar met het hart en het gevoel te maken heeft…

Back to top button