Channelings

Het weer, zo alledaags en toch zo belangrijk – Channeling 12-01-2023

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij weer bij je te zijn op deze fijne en mooie dag. We willen het graag met je hebben over het weer.

Je denkt misschien dat dit zo’n alledaags onderwerp is, waarom zouden we het in hemelsnaam weer over het weer willen hebben?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Nou, we weten dat het weer één van de meest gebruikte gespreksstarters voor mensen is. Je hebt de neiging om over het weer te praten, of het nu lekker zonnig, warm en heerlijk is, of grijs, regenachtig, bewolkt, mistig, sneeuwachtig, of wat voor weer er op dat moment ook is.

Geweldige gespreksstarter

gesprekMeestal ben je geneigd te beginnen met “wat een weer vandaag, hè?”, waarbij je de ander aankijkt voor een reactie.

Vinden ze het weer mooi, hebben ze een hekel aan dit weer?

Door je commentaar op het weer te geven probeer je een gesprek te beginnen. Wat op zich goed is, om een gesprek te beginnen met iemand die je misschien helemaal niet kent, of iemand die je slechts op een oppervlakkig niveau kent.

Of misschien ken je ze zelfs wel heel goed, en zelfs dan kan het weer een onderwerp zijn dat je gebruikt om een soort gesprek te openen.

Zoals gezegd is het altijd goed om met mensen te praten. Zoveel mensen staren de hele tijd naar een tablet of een mobiele telefoon, in beslag genomen door wat er online gebeurt, of in hun mailbox, berichten die ze hebben ontvangen, soms van volslagen vreemden.

Mensen gaan zo op in hun online gedrag, dat ze nauwelijks meer zien hoe verslaafd ze zijn aan wat er online gebeurt, en hoe losgekoppeld ze zijn van de echte wereld. Nou ja, van dat wat in hun beleving ‘echt’ is 😉 .

Het contact met echte mensen verloren

Zoveel mensen zijn het contact met andere mensen in hun dagelijks leven kwijtgeraakt.

Op straat, in winkels, kantoren, openbaar vervoer, vroeger waren er zoveel manieren waarop mensen met elkaar in contact kwamen.

naar schermpjes kijkenTegenwoordig kijken de meeste mensen alleen nog maar naar schermen, houden zich meer bezig met de virtuele wereld en de dingen die gebeuren in hun telefoon, op hun computer of op de tv.

Wij hebben daar geen oordeel over. Zoals we altijd zeggen: alles is okee, er is hier geen goed of fout.

We observeren en zien slechts de keuzes die jij en andere mensen maken, en we verspreiden wat bewustzijn, zodat jij je beste leven kunt leiden.

Dus, waarom willen we het over het weer hebben? Wel, het is een onderwerp dat de meeste mensen uit hun online hypnose haalt, het helpt om mensen weer met andere mensen in contact te brengen, die fysiek bij hen in de buurt zijn.

Waarschuwing

We willen je slechts één simpele waarschuwing geven: als je over het weer begint, accepteer het weer dan voor wat het is. Verzin er geen verhalen over.

Label regen niet als ‘slecht’, label storm niet als ‘vreselijk’, label zware sneeuw niet als ‘verschrikkelijk’. Of welk etiketje je ook bedenkt als het om het weer gaat.

het weer, zware stormTrap niet in de val van negativiteit die je vibratie snel naar beneden haalt, evenals je stemming.

Houd het positief, en spreek met respect over de natuur. Want het enige wat het is, is de natuur die voorziet in wat er in jouw wereld nodig is.

En we begrijpen dat sommigen van jullie andere ideeën hebben over het weer, over manipulatie van het weer en dergelijke, maar daar hebben we het niet over.

Ook dat zijn slechts labels die je hebt geaccepteerd en op het weer hebt geplakt.

Vergeet niet dat jij de schepper bent van je eigen creatie, dus waar je je aandacht op richt, is wat je creëert!

Vier de geschenken van de natuur

We willen je alleen maar aanmoedigen om, als je een gesprek over het weer begint, het positief te houden.

Vier alles wat de natuur je toewerpt. Of het nu orkanen, sneeuwstormen of onweersbuien zijn, alles gebeurt altijd met een goede reden, voor het welzijn van allen!

Zelfs als je niet kunt zien waarom het bepaald weer is, met alle effecten die het op je wereld kan hebben.

Lees ons vorige bericht, voor een dieper begrip!

We houden van je lief mens, en met dat bericht verlaten we je voor nu.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.6 11 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
M@j
M@j
1 jaar geleden

👍😘

Madeli.
Madeli.
1 jaar geleden

Niet zeuren over het weer,nee je krijg dit alles voor niets,en lekker uit waaien kan ook prettig aanvoelen,en zo leren wij met z’n allen ook weer iets goeds.

Umma
Umma
1 jaar geleden

Iedereen praat over het Weer, Wij niet , Ik berijp het wel. Gewoon een praat clubje

Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Heerlijk weer vandaag. Lekker met je neus in de frisse wind.

Back to top button