UFO Database Archief

Hilversum 10 november – Groot pulserend roze object

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
18.28 uur, 10 November 2009
 
Weertype: Redelijk bewolkt en al donker.
 
Kenmerken UFO: Rond of ellipsvormig, het was een rood/roze pulserend object wat zichtbaar was onder de wolken. De grootte vind ik moeilijk inschatten door gebrek aan referentie. Ik zou zeggen dat het in elk geval groter moet zijn geweest als boeing 747.
 
Beweging: Het trok om te beginnen in een rechte baan in west zuidwestelijke richting over mijn appartement in het centrum van Hilversum, om later een flauwe bocht meer naar het zuiden te maken. Ik kon het helaas niet blijven volgen door gebrek aan uitzicht.
 
Het object wat over kwam trekken maakte geen geluid, dat ik kon horen in elk geval, en het pulseerde(aan-uit) in z’n totaliteit, dus het gehele object, geen flikkerende lichtjes, in gelijke tijdsintervallen van een seconde. Het was een een voor mij adembenemend tafreel omdat ik het niet kon thuis brengen met een aardse verklaring. Ik heb nog nooit op zo’n wijze een vliegtuig of een helikopter zien overvliegen. Ik kijk vaak naar de lucht en zie ’s avonds vaak de typische lichten van een ‘airliner’ maar dit was echt zo anders vanwege het pulseren en de kleur, heel opvallend.

Ik attendeerde een buurman die ook net naar buiten kwam op het object en die kon het ook nog even zien. Hij was het er mee eens dat het een merkwaardig verschijnsel was. Ik vind het heel gaaf om dit te hebben gezien en de timing ook, precies op het moment dat ik naar buiten liep nadat ik onverwachts werd uitgenodigd om bij een vriend te komen eten. Anders was ik de deur niet uitgegaan op dat moment, synchroniteit hè.

Ik voelde ontzag en de blijheid van een kind toen ik het tafreel waarnam. Het duurde alles bij elkaar niet langer dan een halve minuut.

Ik weet dat het moment nadert dat we ons zullen verenigen met onze ruimte families en ik kan niet wachten tot het zo ver is. Willen jullie mij alsjeblieft laten weten of er meerdere mensen zijn geweest die dit object hebben gezien boven Hilversum en omgeving?

 
Vriendelijke groeten
J. de B.

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x