UFO Database Archief

Hippolytushoef 27 augustus – Felle lichtbol

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.F.
Woonplaats: Hippolytushoef

Mijn vrouw en ik worden steeds meer en meer alerter op wat er in het luchtruim plaatsvind. Praktisch iedere iedere avond maken we een wandeling door de Hippolytushoever koog, een weilandrijke laagte op het voormalig eiland Wieringen.

Zo ook deze avond (27 augustus). Tegen het einde van de wandeling zag ik tegen de al donker wordende zuidelijke avondhemel een fel lichtende "speldeknop" boven de Wieringermeer hangen. Ik wees mijn vrouw er op en zij zag het ook. Omdat mijn vrouw om sanitaire redenen naar huis moest, bleef ik nog even staan speuren. Maar het licht was verdwenen. Plotseling zag ik het weer, maar nu op een andere plek. Ongeveer een halve minuut. Toen was het weg. Ik bleef ongeveer nog een kwartier speuren, maar het kwam niet terug. Het was beslist geen vliegtuig. Vliegtuigen voeren navigatielichten. En dit onbekende object bleef ook stil "hangen".

Ondanks dat ik mijn fotocamera bij me had, kon ik geen foto nemen. Het was te ver weg. Wij blijven speuren!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x