Homepagina » UFO Database Archief » Hippolytushoef 27 augustus – Felle lichtbol

Hippolytushoef 27 augustus – Felle lichtbol

Naam: J.F.
Woonplaats: Hippolytushoef

Mijn vrouw en ik worden steeds meer en meer alerter op wat er in het luchtruim plaatsvind. Praktisch iedere iedere avond maken we een wandeling door de Hippolytushoever koog, een weilandrijke laagte op het voormalig eiland Wieringen.

Zo ook deze avond (27 augustus). Tegen het einde van de wandeling zag ik tegen de al donker wordende zuidelijke avondhemel een fel lichtende "speldeknop" boven de Wieringermeer hangen. Ik wees mijn vrouw er op en zij zag het ook. Omdat mijn vrouw om sanitaire redenen naar huis moest, bleef ik nog even staan speuren. Maar het licht was verdwenen. Plotseling zag ik het weer, maar nu op een andere plek. Ongeveer een halve minuut. Toen was het weg. Ik bleef ongeveer nog een kwartier speuren, maar het kwam niet terug. Het was beslist geen vliegtuig. Vliegtuigen voeren navigatielichten. En dit onbekende object bleef ook stil "hangen".

Ondanks dat ik mijn fotocamera bij me had, kon ik geen foto nemen. Het was te ver weg. Wij blijven speuren!

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

duitsland

Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

tandartsen

Tandartsen trekken aan de bel: ‘Aantal patiënten explodeert door mondkapjes’

Het aantal mensen dat last heeft van ...

>