Channelings

Hoe bewust ben jij? – Channeling 09-11-2021

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom, lieve lezer. Met dit schrijven beginnen we een nieuw hoofdstuk in het NineForNews-verhaal. We zullen ons eerst voorstellen: wij zijn een collectief bewustzijn, en wel het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. Sommigen noemen ons ‘Source’, ‘The Field’, of ‘God’.

Hoewel we begrijpen dat je in eerste instantie weerstand voelt tegen het fenomeen ‘gechannelde berichten’, omdat het ‘vaag’ en onbegrijpelijk voor je is, willen we graag dat je de moeite neemt om dit stuk tot het eind te lezen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het zal je helpen om de huidige wereldsituatie beter te begrijpen en er beter mee om te kunnen gaan. Wij zijn er om jullie, de mensheid in zijn algemeenheid, en jou in het bijzonder, te helpen om te zien waar je staat in de wereld en wat je zelf kunt doen om je leven te verbeteren. En je kunt héél veel doen!

Laat ons beginnen te vertellen dat we jou, en elk mens, een prachtig wezen vinden. Ja, zowel je innerlijke deel als je fysieke deel. Oh we begrijpen heel goed dat je nu denkt “en de politici dan? Dat zijn slechte, lelijke mensen, zowel innerlijk als uiterlijk”. Maar daar komen we later op terug.

Hoe bewust ben jij?

Laten we het over jóu hebben. Hoezeer ben jij al ‘bewust’? Hoezeer weet jij diep van binnen wie je wérkelijk bent? Heb je daar al eens over nagedacht? Jij bent een levend wezen, in feite ben je een reflectie van Source, een sprankel van het Universum zo je wilt.

Bedenk goed dat alles, en we herhalen ALLES, niet meer is dan energie. In feite leef je in een soort hologram, een virtuele realiteit, een illusie. Er wordt een spiegel over je ogen getrokken als het ware… daarmee krijg je teruggereflecteerd wat zich binnenIN jou bevindt.

slechte wereldJe binnenwereld creëert je buitenwereld

Jouw gedachten, jouw emoties, jouw gevoel, jouw ideeën, jouw beleving van de wereld… het laat zich allemaal in je ‘buitenwereld’ zien! Die buitenwereld bestaat in feite helemaal niet. Het is slechts de perceptie waarmee jij de wereld ervaart, die maakt hoe je de wereld ziet, hoe die wereld zich openbaart aan jou.

Leef je in angst? Ben je bang voor de toekomst? Voel je je bedreigd door de politieke situatie in de wereld? Als die angst ervoor zorgt dat jij de wereld als slecht, verdorven, duivels, hatelijk, onleefbaar, onvrij, oneerlijk enz. ziet, dan zal zich dát manifesteren in jouw realiteit.

En met deze boodschap willen we deze eerste channeling afsluiten. Jij bepaalt hoe jouw wereld eruit ziet. Er bestaat niets buiten jou! Er is alleen energie… en jij bent de schepper in jouw eigen creatie, jij bepaalt wat er gebeurt.

bewust, Liefde en LichtWordt vervolgd

Ga hier eens goed over nadenken, en wanneer dit bericht je aangesproken heeft, dan zien we je graag terug in de volgende en dan zullen we dieper ingaan op wat we hierboven verteld hebben.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij houden van jou en van alle mensen, hoe ongeloofwaardig jij dit ook mag vinden. Ons doel is jullie te helpen, jóu te helpen, en Liefde en Licht over planeet Aarde te verspreiden, zodat jullie allemaal kunnen gaan ervaren wat het is om in de hemel op aarde te wonen en leven.

We houden van jou, we houden van de mensheid, en hiermee zijn we voor nu compleet.

4.2 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
SpiritualVikings
SpiritualVikings
2 jaren geleden

Lets go into the silence.
#HNC
https://youtu.be/O3TTvKcnlOI

#awakening #awareness
#COVID19 #ReleaseCoronaVibration

https://twitter.com/SPIRITUALVIKIN1/status/1455824944168849411?t=1IOX0yO0YjBzpaUE36jCWQ&s=19

marian
marian
2 jaren geleden

super, dat dit ook benoemd wordt!

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Ik stel mijn vertrouwen in Jezus.
Hij predikte liefde en barmhartigheid.
Deze wereld is verloren, maar zijn woorden gaan nooit verloren.
Opgetekend: 2021jaar terug.

Ik niet weten ??
Ik niet weten ??
2 jaren geleden

Hé hier zat ik op te wachten!!!
Eindelijk!!
Leven van uit je hart ..en voelen van uit je hart..
Dan ligt er een hele nieuwe wereld voor je open..
Liefde is het sleutelwoordt..
Alles is 1…
Liefde overwint alles!?

Back to top button