Financieel

Hoe de Titanic ons het huidige economische systeem bracht (video)

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring in 1776 hebben samenzweerders getracht de politieke soevereiniteit van het land te ondermijnen voor persoonlijk gewin.

Achter de façade van de congressionele eerbiedwaardigheid bevindt zich de gevestigde orde. Maar nu wordt de Amerikaanse bevolking wakker en ontmaskert zij de vijand in zichzelf.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De mensen die Amerika hebben uitgebuit en het land hebben omgetoverd tot een fascistische oorlogsmachine kunnen hun plannen steeds minder goed uitvoeren nu de mensen opstaan.

De video wordt opgedragen aan het wereldwijde ontwakende sociale bewustzijn. Waarom spelen de media de kaart van de buitenaardsen? Waarom wist Nicholas Rockefeller al 11 maanden voordat de torens van het World Trade Center vielen dat Amerika naar Irak en Afghanistan zou gaan en een oorlog zou voeren tegen een onzichtbare vijand? Wat hebben de Titanic en de toenmalige eigenaar van dat luxeschip, J.P. Morgan, te maken met het huidige financiële stelsel? Hoe kunnen we zelf een einde maken aan alle problematiek?

Bron: YouTube/UFOTVstudios

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x