Financieel

Hoe een 25-jarige Nederlander tienduizend euro per maand verdient en hoe iedereen dat ook kan

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 25-jarige Jacko Meijaard is al op jonge leeftijd begonnen met uitzoeken hoe hij financieel vrij kon leven.

Hij wist namelijk al van kinds af aan dat hij nooit voor een baas zou willen werken, en dat dit al helemaal niet de manier is om een vrij leven te krijgen.

Op school leer je namelijk niet om een vrij leven te krijgen. In plaats daarvan word je aangemoedigd om als loonslaaf te gaan werken. Het gevolg is dat je niet alleen in dienst van je werkgever bent, maar ook van de Nederlandse staat en elite.

Rijken

Jacko hoorde toen hij 19 jaar oud was van vrienden en familie dat ze zich suf werkten. Zij verdienden weinig en konden zelden op vakantie. Ze hadden het simpelweg te druk, of ze hadden er geen geld voor.

En dat vond Jacko vreemd, want dit klopte volgens hem niet. Waarom zou je zo hard werken en er zo weinig aan over houden?

Wat hij ook zag is dat de rijken het meeste verdienen, de hoogste inkomens en de meeste tijd hebben. Zij hebben de middelen plus tijd om te genieten van luxe vakanties. Daarnaast hebben zij het geld om bijvoorbeeld mooie auto’s en grote jachten te kopen.

Online

Aan de andere kant zag Jacko ook dat juist deze mensen veel stress hadden. Ze konden zomaar miljoenen verliezen als er iets fout ging.

Dat is de reden dat hij op zoek ging naar een manier van geld verdienen waarbij de drie dingen die voor hem belangrijk waren voorop stonden: een goed inkomen verdienen, vrij zijn én geen stress hebben.

Zo kwam hij terecht in de wereld van online geld verdienen. Hij ontdekte een hele wereld van zogenaamde internet-miljonairs die vanaf de mooiste locaties – vanuit hun hangmat – geld verdienden met maximaal twee uur werk per dag.

Vrij

Jacko besloot zich hier op te focussen, en binnen 2 tot 3 maanden kreeg hij het voor elkaar om ook geld te verdienen op het internet.

Nu we zo’n zes jaar verder zijn verdient hij ruim 10.000 euro per maand, en doet hij dit vanaf de mooiste locaties ter wereld.

Hij kan de hele wereld rondreizen en is vrij van alles en iedereen. Hij werkt alleen voor zichzelf en hoeft aan niets of niemand verantwoording af te leggen.

Zeer positief

We hebben Jacko gevraagd om aan onze lezers en volgers te onthullen wat zijn geheimen zijn en hoe deze 25-jarige MBO’er het toch voor elkaar heeft gekregen om zo vrij als een vogel te zijn.

Vier maanden geleden hadden we Jacko ook zo ver gekregen om een online presentatie te geven en dit webinar zat helemaal vol. De reacties nadien waren dan ook zeer positief.

Marleen zei: “Wow.. Wat een inzichten heeft Jacko me gegeven. Ik weet nu hoe ik financieel vrij kan worden en kan ontsnappen uit deze uitzichtloze ratrace. Dit kan ik iedereen aanraden!”

Gratis

Het online webinar staat gepland voor donderdag 26 oktober, 20:30 uur en aanmelden is helemaal gratis via deze link.

Meld je nu aan voor het gratis webinar en laat Jacko voor je onthullen hoe je in 2017 nog financieel vrij kunt worden.

Je hebt niks te verliezen en alles te winnen.

Meld je aan via deze link (vol = vol: er zijn nog maar een handje vol plekken vrij).

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.