Homepagina » Financieel » Hoe de elite je arm houdt & wat je er aan kunt doen…
hoe de gevestigde orde je arm houdt en wat je er aan kunt doen

Hoe de elite je arm houdt & wat je er aan kunt doen…

Het is geen geheim dat de elite je arm wilt houden. (Zie ook ons eerdere artikel van Pieter Stuurman). Hoe minder geld je hebt, hoe afhankelijker je van de overheid en grote bedrijven bent, en hoe meer invloed zij op je hebben.

Het is voor iedereen mogelijk om uit deze ratcace te ontsnappen, later meer daarover. Voor nu is het belangrijk te weten waarom je arm blijft. Het grootste deel van de mensen zal nooit financieel vrij worden. Zij blijven voor altijd gevangen in deze ratrace, omdat zij onwetend zijn. Zij zijn en blijven slaven van de elite. Zij moeten werken tot zij er bij neervallen. Wist je dat er tegenwoordig meer slaven zijn dan ooit? Deze slaven liggen vast aan de financiële kettingen van de elite. Moderne slavernij is iets dat zich ook HIER afspeelt.

Corrupt systeem

Door kunstmatig hoge en onnodige belastingen en veel te hoge maandelijkse lasten, ben je elke maand weer terug bij af, en begint het weer van voor af aan. Ze gebruiken ANGST om je arm te houden, want als je je geld niet snel afstaat (= de torenhoge rekeningen en belasting blijft betalen), dan leggen ze beslag en pakken ze je spullen of huis af. En als je die belastingen niet kan of wil betalen, word je als crimineel bestempeld (belastingontduiker) en dreigen ze je te gijzelen. De politie komt je dan wel even ophalen voor een onbepaald lang verblijf in een staatshotel (=gevangenis), totdat je ze wel betaalt.

Als je je niet bewust bent van dit corrupte spel, zul je altijd blijven werken voor de elite. Via de mainstream media programmeren ze je brein dagelijks en proberen ze je hebberig en bang te maken. Iedereen kent wel de slogan: “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”. Inderdaad, makkelijker om te betalen! Door deze massaprogrammering ben je gaan geloven dat je makkelijk je geld moet afstaan en dat rijk worden en vrij zijn alleen is weggelegd voor mensen met geluk en connecties. Of nog erger: je bent gaan geloven dat gelegaliseerde roof (exorbitant hoge belastingen), inderdaad een normale zaak is.

Maar het hoeft niet zo te zijn. Je kunt de regie van je leven in eigen handen nemen, want dit corrupte systeem heeft één nadeel en dat is dat het traag werkt.

Dankzij de komst van het internet zijn er snelle wegen geopend die vroeger ondenkbaar waren, en waar de elite en media zich nog niet tegen gewapend hebben. Dankzij het internet hoef je namelijk niet langer meer voor een baas te werken en kun je het échte nieuws lezen. Het nieuws dat niet door de elite-omroep verteld wordt.

Hierdoor ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden – zeker wat geld verdienen betreft. Je zult dan ook vast al eens over zogenaamde internetmiljonairs gehoord hebben. Mensen die (vaak op jonge leeftijd al) de elite en hun corrupte systeem te slim af zijn, en hun eigen eerlijke systeem ontwikkeld hebben om 100% vrij te zijn.

De Media & Elite te slim af zijn…

Een voorbeeld van iemand die 100% vrij is en zijn geld compleet dankzij het internet verdiend is Jacko Meijaard – iemand over wie we al vaker op NineForNews.nl hebben verteld, en waar we ook continu nieuwe succesverhalen over te horen krijgen. Jacko heeft het voor elkaar gekregen om al op jonge leeftijd de ratrace te ontsnappen. Hij bepaalt zelf waar hij gaat en staat. Hij kan zijn dag 100% zelf indelen, en is onafhankelijk van lonen of bijdragen. Hij verdient zijn geld 100% via het internet en dat is niet weinig. Tienduizend euro per maand is geen uitzondering – maar eerder de regel.

Het mooie van Jacko en zijn methode is dat hij dit ook aan andere mensen leert. Hij leert andere mensen ook geld verdienen op het internet om financieel vrij te worden. Afgelopen december kregen we Jacko zo ver om exclusief voor NineForNews bezoekers zijn methode te onthullen. En omdat we veel positieve reacties daarop kregen hebben we hem weer zo ver kunnen krijgen zijn methode nogmaals live te onthullen. Ditmaal op donderdag 23 maart om 20:30 uur.

De afgelopen weken hebben we al een aantal keren bericht over deze 100% gratis online presentatie, en dit zal dan ook voorlopig de laatste keer zijn.

Er zijn maar een beperkt aantal digitale stoelen beschikbaar, dus meld je nu hier aan >>

In deze online presentatie gaat Jacko je exact vertellen en laten zien hoe je aan de hand van het internet een volledig passief inkomen kunt opbouwen. Na het volgen van de online presentatie krijg je zonder enige twijfel een absoluut andere kijk op geld en het verdienen van geld. Er gaat een nieuwe wereld voor je open. Als je actief met de informatie van Jacko aan de slag gaat, is de kans groot dat je binnenkort ook financieel vrij en baas over je eigen leven bent, waardoor je de elite en de gevestigde media te slim af bent.

Klik nu hier om jezelf aan te melden voor deze gratis online presentatie >>

Er zijn nog maar een aantal digitale stoelen beschikbaar, dus meld je aan nu het nog kan.

Vol = Vol

[internetsuccesgids.nl]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

minister

Minister Grapperhaus wil bepaalde inhoud van internet halen: ‘Heel eng’

Het woord ‘Orwelliaans’ wordt te pas en ...

nfn ua 7 tips

7 Ultieme Tips om snel een rijke geld-mindset te krijgen

Ben je op zoek naar meer financiële ...

>