Channelings

Hoe kun je jezelf beschermen? – Channeling 23-12-2021

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom lieve lezer, op deze nieuwe, prachtige dag. We zien hoe je steeds meer gefocust raakt op de dingen die worden onthuld in je realiteit. Je ziet dingen aan het licht komen die je niet wist, niet vermoedde, en niet verwachtte. En we begrijpen dat dit je angstig maakt, je voelt je onmachtig, machteloos, in een hoek gedrukt. Hoe kun je jezelf beschermen? Wat kun je doen om te voorkomen dat je overlopen wordt, of erger, door wat je ziet als ‘duivelse elite’?

Alles gebeurt vóór jou

We begrijpen je angst, we begrijpen je zorgen en we voelen compassie voor je. Toch is het allemaal heel anders dan wat jij met je menselijke zintuigen kunt waarnemen. We zeggen altijd ‘alles is goed’, en dat is ook zo. Ieder mens is daar waar hij of zij zijn moet. Alles wat er gebeurt, gebeurt vóór jou, om je te helpen en te leren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

krachtWe zeggen hiermee niet dat er geen slechtheid is, want dat is er zeker wel. We zeggen echter, dat jij in je kracht moet gaan staan en jezelf vullen met de energie die werelden creëert. Focus op de dingen die je wél wilt, in plaats van op de dingen die je níet wilt.

Wanneer jij in de angst duikt, is er geen enkele mogelijkheid om vanuit een hogere vibratie gewaarschuwd te kunnen worden of begeleid te kunnen worden.

Zorg dat je uit de angst gaat, en dat je in je kracht gaat staan, vanuit een hogere vibratie. Die hogere vibratie versterkt je connectie met ons, met Source, met je gidsen, met alles wat zich aan onze kant beweegt, in de voor jullie onzichtbare wereld.

En met díe connectie kun je jezelf beschermen. Beschermen tegen de angst, maar je kunt ook waarschuwingen krijgen die je beschermen om te voorkomen dat je iets overkomt.

Zo kan beschermen eruitzien

Wanneer je in de hogere vibratie bent, ben je ontvankelijk voor begeleiding en hulp vanuit onze kant. Laten we je een voorbeeld geven van zulke bescherming: neem een vliegtuig of een ander vervoermiddel.

vliegtuig, autoHet kan zijn dat je ineens een gevoel krijgt dat je niet in de auto wilt stappen, of dat je niet op die bepaalde vlucht wil zitten. Je begrijpt het gevoel niet, het lijkt irrationeel, maar je voelt het zó sterk, dat je actie onderneemt. Je verzet een afspraak, je boekt je vlucht om, je zorgt dat je dat gevoel erkent en je onderneemt actie.

Vervolgens kan het zijn dat er een ramp gebeurt. Met het vervoermiddel waar jij op dat moment in had zullen zitten. Dit is het soort begeleiding dat je krijgt vanuit onze kant.

Nu vraag je je wellicht af ‘en die andere mensen dan, die er wél in zitten?’… Als het hun afspraak was om te vertrekken uit het fysieke leven, zullen ze niet gewaarschuwd worden. Dan is het hun exit-point. Niets gebeurt voor niets, alles gebeurt vóór jou, en voor iedereen.

Lessen leren uit wat je meemaakt

Dat wil niet zeggen dat je altíjd gewaarschuwd wordt, of dat je na een waarschuwend signaal altíjd weet hoe de situatie uitgepakt zou hebben als je de waarschuwing in de wind zou hebben geslagen. Meestal weet je het niet.

Je hebt in de auto misschien het gevoel dat je beter linksaf kunt slaan, in plaats van rechtdoor rijden. Je weet niet waarom, maar je volgt dat gevoel. De kans is groot dat je nooit zult weten waarom je dat gevoel had. En dat geeft niet, het hoeft ook niet, je kunt niet alles weten en overzien, daar ben je als mens niet toe in staat.

Wanneer er wel dingen gebeuren die je als ‘negatief’ ervaart, je komt bijvoorbeeld in een kettingbotsing terecht, of je vliegtuig moet een noodlanding maken of wat het dan ook mag zijn wat zich in je realiteit voordoet, besef dan dat het vóór jou gebeurt. Dat je eruit kunt leren, dat je er sterker door wordt. Niets gebeurt voor niets. Nooit!

Ga in je kracht staan

jezelf beschermenNu terug naar de omstandigheden waar jullie je in bevinden in de wereld: zorg dat je in je kracht staat, ga uit de angst, zorg voor die hogere vibratie, zodat je kunt waarnemen wanneer je gewaarschuwd wordt, of impulsen ontvangt om bepaalde dingen te doen of te laten, zodat je wanneer nodig beschermd bent en blijft.

Je hebt altijd de vrije keus, je bent nooit verplicht om de impulsen van onze kant op te volgen en wij aan onze kant hebben nooit een oordeel over de keuzes die je maakt.

Jij bepaalt, jij beslist welke weg je opgaat, welke richting je kiest in je leven, of dat nu een letterlijke richting op een weg is, of een figuurlijke richting door de keuzes die je voor je leven maakt.

Wat zich vervolgens op die weg voordoet, is de consequentie van je keuze, en ook dan heb je weer de keuze hoe je ermee omgaat, of je de lessen eruit haalt die het voor je bevat.

Het belangrijkste is om uit de angst te blijven. We zeggen het vaak, en we blijven het zeggen. Blijf uit de angst, ga in je kracht staan in de hogere vibratie. En vertrouw dat alles gaat zoals het gaan moet.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en hiermee zijn we voor vandaag compleet.

5 31 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
2 jaren geleden

? ? ❤ ? ?

Anna
Anna
2 jaren geleden

Dank je wel. Uit de angst gaan is een dingetje voor als je al dingen weet, hebt gelezen die de angst opwekken. Hoe laat je die angst los?

Ivan.
Ivan.
2 jaren geleden

Hallo Al Dat Is. ❤

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

Dank! gaan we doen!

Back to top button