Channelings

Hoe kunnen oorlog en geluk samengaan? – Channeling 01-03-2022

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!

oorlogWelkom, welkom lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We zien op dit moment een wereldwijde onrust over een nieuwe oorlog. Dus daar willen we vandaag even met je over spreken.

Verleg je focus

Oorlogen zijn niet iets nieuws. De geschiedenis heeft laten zien dat er vele oorlogszuchtige mensen zijn geweest, en dat is vandaag de dag niet anders. We willen echter graag dat je je focus verlegt.

Door te kijken naar oorlog, je bezig te houden met wat er in die buitenwereld aan de hand is, versterk je het effect ervan op jou.

Leven als een struisvogel?

We zeggen niet dat je als een struisvogel met je kop in het zand moet leven, dat je net moet doen of er niets is. We beseffen dat je in die wereld leeft, maar het is het decor voor jóuw wereld. En jouw wereld creëer je zelf!

En met dat wat jij creëert heb je direct invloed op die buitenwereld.

Wanneer jij je dagelijkse dingen doet, en in het moment blijft, zul je merken dat de impact van wat er ook gebeurt in de wereld, veel kleiner is dan wanneer je er veel en vaak in je hoofd mee bezig bent.

Leer van eerdere gebeurtenissen

Je hebt het gezien met de coronacrisis, waarbij je zeker in het begin doorlopend bezig was met de dreiging van ziekte, mogelijk zelfs met angst, en naarmate de tijd vorderde kon je het steeds beter loslaten. Inmiddels ben je wellicht zo ver dat je geen nieuws meer kijkt of luistert, dat je niet meer opzoekt wat de regels hier of daar zijn, dat je je gewone leven grotendeels hebt opgepakt.

En zo zal het ook gaan met de oorlog in Oekraïne, of welke oorlog dan ook. Het komt en het gaat. Maar de impact die het heeft op jouw leven, bepaal jij!

concentratiekampZelfs in de Tweede Wereldoorlog zijn er mensen in concentratiekampen geweest die, ondanks hun barre omstandigheden, het geluk in zichzelf wisten te behouden. En dat is wat we je graag mee willen geven. Dat het geluk in jezelf zit.

Hoe jij de wereld ervaart is een mentale toestand, en niet zozeer de omstandigheden waarin je je bevindt.

We zeggen het vaak, en we zullen het blijven zeggen, dat hoe jij je voelt, de dingen die je denkt, waar je in je hoofd mee bezig bent, dát zijn de dingen die bepalen hoe jouw leven eruit ziet.

Dingen gaan zoals ze moeten gaan

Besef heel goed dat er nooit iets gebeurt dat niet had moeten gebeuren. Elke situatie die zich ontvouwt in jouw leven heeft een doel. En al zie jij het doel niet direct, uiteindelijk is alles bedoeld om jóuw ervaring van een fysiek leven als mens op aarde vorm te geven. Om jou de beste ervaring te geven die mogelijk is.

Sommige dingen lijken nergens toe te dienen. Toch kunnen dingen die jij als ‘negatief’ ervaart, juist leiden tot datgene wat je wilt. Source heeft manieren om dingen te sturen, zodat jij daar kunt komen waar je wil zijn, waar jij geen besef van hebt.

Er kunnen dingen georkestreerd worden, die je als mens nooit zou kunnen bedenken.

Het maakt niet uit wat er om je heen gebeurt

geluk zit in jezelfDus zoals we zo vaak zeggen, focus op het moment, leef je leven in het moment, elk moment opnieuw. Dan kunnen er natuurrampen, pandemieën, oorlogen, of financiële crises gebeuren, zonder dat het jouw geluk en jouw leven op desastreuze manieren beïnvloedt.

Het geluk zit in jou, het geluk zit in het moment, geluk is een gemoedstoestand die jij zelf kunt creëren, en daarvoor heb je niets en niemand nodig.

We houden van jou, we houden van jou, we houden van jou.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat is, en daarmee zijn we voor nu compleet.

4 13 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Silvia
Silvia
3 maanden geleden

Ik kom uit oorlogsgebied. De Oekraïense mentaliteit is ons niet vreemd. Buurmans vader is het hoofd afgesneden en ze hebben zijn kop onder zijn arm geklemd. Zijn halfzusje hebben ze vermoord en wat aarde over haar heen gegooid. Een granaat ontplofte gedeeltelijk in mijn vader. We hebben ons hele leven onder de oorlogstrauma’s geleden Maar héj, we zijn gelukkig geworden hoor.. Mag ik even lachen? HAHAHAHAHAHAHA

Silvia
Silvia
3 maanden geleden

Echt geschreven door een zwevend bloemenmeisje dat van toeten nog blazen weet. Al zijn haar beweegredenen zuiver en lief.

Sophie
Sophie
3 maanden geleden

Hoe verhoudt die golf van liefde die volgens jullie over de wereld is gekomen met de oorlog die kort daarna ontstond?

Blanca
Blanca
3 maanden geleden

Fijn advies, wat als je zelf deel uitmaakt van de natuurramp of de oorlog? wat is jullie advies aan deze mensen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x