Channelings

Hoe kun je je relaties met de mensen in je leven verbeteren? – Channeling 20-04-2023

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer met je te spreken, over relaties en hoe je omgaat met de relaties die je hebt met de mensen in je leven.

Veel verschillende soorten relaties

Over welke relaties hebben we het? Wel, als mens heb je relaties in vele vormen. Het kan de relatie zijn met je ouders, je broers en zussen of andere familieleden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

relaties met collega's, klantenEr zijn relaties met je partner of echtgenoot/-genote, je kinderen, alle mensen met wie je regelmatig contact hebt.

Je hebt relaties met leraren, studenten, vrienden, collega’s, klanten, maar ook met mensen als artsen, mensen die werken in bedrijven waar je mee te maken hebt, of zelfs de postbode.

Er zijn zoveel soorten en typen relaties die je hebt, en we willen dat je eens goed kijkt hoe je die relaties benadert.

Hoe ga je om met je relaties?

Welke waarde hebben ze voor je leven? Hoe behandel je ze? En wat zijn je verwachtingen van die relaties?

Dit zijn belangrijke vragen, want ze hebben veel te maken met wat je denkt en hoe je je voelt.

Als een relatie fout loopt, zul je het effect daarvan voelen in hoe je je over hen voelt, over de dingen die ze zeggen of gezegd hebben. Je zult gedachten denken, of zelfs conclusies trekken uit wat het ook is dat er in een relatie gaande is.

Wij zeggen altijd dat je in het nu-moment moet zijn, wat vooral belangrijk is als het om relaties gaat.

Blijf in het nu-moment

ruzie, onenigheidAltijd als je in je hoofd zit en denkt aan wat er gedaan of gezegd had moeten worden, wat jij had moeten doen of zeggen, dan leef je in het verleden.

Of als je voortdurend denkt aan situaties die mogelijk kunnen ontstaan, wat je zult of moet doen of zeggen, wat je verwacht dat zij zullen doen of zeggen, leef je ook niet in het nu-moment.

Toch bepalen relaties veel van je wereld en beïnvloeden ze hoe je je leven leeft.

Zoals je weet, heeft iedereen met wie je een relatie hebt hun eigen gevoelens, hun eigen gedachten, en we willen dat je begrijpt dat ieder van hen ook een meesterschepper is, net als jij.

Ook zij zijn een sprankje van de Bron,van Source. Ook zij zijn God. Maar meestal zie je dat niet.

Oordelen en de gevolgen ervan

En dan komt oordelen in beeld. Oordelen is meestal de reden waarom relaties op de klippen lopen. Oordelen is verwachtingen hebben en ze niet ingelost zien worden.

Je verwacht dat mensen zich op een bepaalde manier gedragen, en als ze dat niet doen, ben je teleurgesteld of zelfs boos.

We begrijpen dat, en we veroordelen niemand die een oordeel heeft over een ander. We willen alleen nog eens benadrukken hoe belangrijk het is om neutraal te zijn in je verwachtingen van andere mensen.

Als je wel verwachtingen hebt, zorg er dan voor dat je de mensen in je omgeving laat weten wat die verwachtingen zijn.

Niet om hen te bevelen zich op een bepaalde manier te gedragen, maar om een gesprek te voeren over wat jouw wensen en behoeften in de relatie zijn.

Dit is vooral belangrijk als het gaat om je directe familieleden, partner, echtgenoot/-genote, kinderen en vaak zelfs ouders.

Ga dieper, praat!

praat met elkaarOuders staan tegenwoordig meestal meer open voor het voeren van open gesprekken met hun kinderen over hoe zij zich voelen en wat zij van elkaar verwachten.

En wij moedigen je aan dat te doen, die gesprekken te voeren, zodat je weet hoe ieder van jullie behandeld wil worden, wat hun emotionele behoeften zijn, en hoe zij zich voelen bij bepaald gedrag, woorden enzovoort.

Wat wij graag zouden zien, is dat mensen meer betrokken raken bij hun relaties, elkaar beter leren kennen op een dieper niveau.

We weten dat jullie vaak zo afgeleid zijn door de dingen om je heen. Je hebt computers, mobiele telefoons en verplichtingen buiten het comfort van je huis.

Maar toch moet je tijd nemen om te besteden aan de relaties met de mensen in je binnenste cirkel. En ook aan de mensen die je buitenshuis ontmoet.

Kijk vanuit een hoger perspectief

kijk vanuit een hoger perspectiefAls je naar mensen kijkt, wie ze ook zijn, kijk dan altijd vanuit een hoger perspectief, wetend wie ze werkelijk zijn.

Iedereen met wie je een relatie hebt, op welke manier dan ook, zou met respect moeten worden behandeld, wetende dat ook zij Source zijn, wetende dat hun oorsprong Pure Liefde is, wetende dat hun ziel altijd in een staat van Pure Liefde is, ongeacht hun daden als mens.

En kijk op dezelfde manier naar jezelf. Je bent niet zomaar een mens, je bent niet klein, machteloos of hulpeloos. Je bent een krachtige schepper!

Door naar de mensen om je heen te kijken vanuit je ziel, met de ogen van Source, creëer je een andere wereld dan wanneer je kijkt met ogen van oordeel.

Kijk eens goed naar je relaties, en kijk dan eens goed naar jezelf. Hoe je met dingen omgaat, en hoe je meer kunt gaan lijken op de Bron waar je vandaan komt.

Wees liefde en wees geliefd!

Een fijne dag gewenst vandaag.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.6 27 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

🙈🙉🙊❤💕💞💓💖👍👌✌

Madeliefj
Madeliefj
1 jaar geleden

Mooi gesproken,maar nu als je op je knieen gaat,en vraag als er. problemen zijn spreek dan,want overal is er een oplossing voor,,je weet niet wat het probleem is,maar de persoon wil niet spreken,dan kun je ook tegen een muur spreken die geeft ook geen antwoord en het geval blijft triest na 48 jaar,maar je leert ook dat je dingen los kunt laten.Er zijn veel personen dje dit in hun leven mee maken.wat zou het fijn zijn als we allen een warm hart zouden hebben dan was er een hoop ellende minder.

Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Onvoorwaardelijke liefde.

Dwarsje
Dwarsje
1 jaar geleden

Ik ben zo blij, ik heb zoveel vrienden, heb nauwelijks tijd om ze allemaal persoonlijk te benaderen. Er zijn er ook die eisen zoveel aandacht dat het niet is aan te slepen met de goede adviezen. Maar gelukkig hoef ik me er niet echt druk om te maken over hun welzijn. Zodra ik de computer uitzet, zijn al die vrienden uit Facebook weer in de kosmos verdwenen.

Back to top button