Channelings

Hoe genees je ziekten en lichamelijke kwalen met je gedachten? – Channeling 04-05-2023

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

De volgende boodschap is deel één van een tweeluik (klik hier voor deel twee). Het bericht dat doorkwam was zo lang en diepgaand, dat het in twee delen moest worden geknipt. Het begon met de vraag “Wat kunnen jullie ons vertellen over het hebben van lichamelijke problemen, zoals infecties, pijnen, migraine, ziekte enz. Hoe kunnen we die dingen genezen? Kunnen we ze genezen zonder medisch ingrijpen?”.

ziekten en lichamelijke kwalenWelkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn zo blij om weer bij je te zijn, en we hebben je vraag gehoord en zullen antwoorden wat je kunt doen als je een ziekte, lichamelijke kwalen of pijnen hebt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wij weten dat velen van jullie lichamelijke problemen hebben op vele manieren, in vele vormen.

Sommigen lijden aan migraine, of hebben problemen zoals pijnlijke gewrichten, of problemen met hun maag, darmen of hart. Anderen hebben ernstiger problemen, zoals kanker of de ziekte van Parkinson.

Er kunnen veel dingen misgaan in je lichaam die zorgen, stress en pijn veroorzaken.

Hoe reëel is de werkelijkheid?

Daarom geven wij je ons perspectief, vanuit een niet-fysiek standpunt.

We begrijpen dat je jouw lichaam als echt ervaart, als iets heel vast en tastbaar. Dat snappen we.

Maar je leeft in een holografisch universum; jouw wereld, zelfs jouw lichaam, is een illusie. Het is de bedoeling dat je het gevoel hebt dat het echt is, want anders zou de hele reis naar jouw fysieke werkelijkheid zinloos zijn.

Je wilde het hologram binnengaan, om te ervaren wat je wilde ervaren dat je daarbuiten niet kon ervaren. Begrijp je dat?

Dus nu ben je in deze holografische werkelijkheid, denkend dat het allemaal echt is, denkend dat het allemaal in steen gebeiteld is, en dat het zo moeilijk is om iets te veranderen, vanwege de harde, vaste feiten waarvan je denkt dat ze er zijn.

Welnu, wanneer je te maken krijgt met ziekte, pijnen, lichamelijke problemen, heb je die ervaring waarschijnlijk willen hebben. Je weet dat alles voor jou gebeurt, en de meeste ervaringen waarmee je te maken krijgt, zijn er voor jou om die ervaring op te doen, volgens het plan dat je hebt opgesteld voordat je deze fysieke wereld betrad.

Dat betekent niet dat je het niet kunt veranderen. Dat kun je wél! En het is gemakkelijker dan je denkt.

Hoe jouw werkelijkheid te veranderen

Met je geest, je trillingsfrequentie, zoals we in ons vorige bericht hebben besproken, kun je alles in jouw werkelijkheid veranderen, ook je lichaam!

ziekenhuis, artsenDus hoe doe je dat? Hoe kun je je lichaam veranderen als je de diagnose ‘kanker’ krijgt? Of een andere ziekte of aandoening? Hoe kun je je lichaam anders behandelen dan wat je 3D-gerichte artsen je vertellen?

Om dat te doen, moet je naar een andere mentale en vibrationele staat gaan. Je moet uit je ‘fysiek gerichte’ denken stappen. Je moet ophouden te denken aan een ongewenste uitkomst.

Wat velen van jullie doen als je ziek bent, is bezig blijven met denken aan de ergste dingen die zouden kunnen gebeuren.

In het geval van kanker ben je geneigd veel na te denken over doodgaan, je bent geneigd na te denken over pijnlijke behandelingen, en je maakt je zorgen, omdat je daar bang voor bent! Dat zal je nooit helpen!

Kom in lijn met je ziel

Stap uit de angst, kom terug in je kracht, in het weten dat het allemaal een holografische ervaring is, dat je altijd veilig bent, hoe het er ook uitziet vanuit je menselijk perspectief, en kom in lijn met je ziel.

Je ziel kan de controle nemen over alles wat je wilt bereiken, hebben of doen.

Als jij in lijn bent met je ziel, wat heel specifiek betekent dat je in lijn bent met liefde, met vreugde, met geluk, met opwinding, met vertrouwen, kom je in een betere fysieke toestand.

Stap uit de angst, die helpt nooit en creëert alleen maar een werkelijkheid die je nog banger maakt. Denk in plaats daarvan aan de beste uitkomst die je je kunt voorstellen.

Denk gedachten dat je gezond bent, en denk er niet alleen aan, maar zie het in je geestesoog, zie het alsof het er al is, alsof het al gemanifesteerd is en voel de opwinding, voel de vreugde van dat moment waarop je weet, diep en grondig weet, dat je gezond, heel en compleet bent!

Wees consistent in het jezelf gezond voelen en zien

Dat is de weg naar gezondheid. Het zien, voelen, ervaren, zelfs als je fysieke lichaam en je fysieke zintuigen je vertellen dat het nog niet zo is.

zie jezelf gezondHet feit dat je vanuit een staat van vreugde en liefde komt, gericht op het allerbeste resultaat, het voelen alsof het al bereikt is, zal het verschil maken voor elke ziekte, voor elk lichamelijk ongemak.

De enige hindernis die voor je ligt, is niet je ziekte of pijn: het is het consistent zijn in die gedachten. Je moet consistent, aanhoudend zijn.

Het werkt niet als je het maar één keer doet en daarna weer terugvalt in je oude gewoonte van doemdenken. Nee, je moet jezelf trainen.

Train jezelf om consequent te zijn in het afstemmen van je trillingsfrequentie, in het afstemmen van je gedachten op je hoogste en meest liefdevolle uitdrukking van jezelf.

Consistentie is de sleutel, en dan, ben je echt in staat om bergen te verzetten! Je bent in staat om alles te genezen wat niet lijkt te kloppen in je lichaam.

Einde van deel 1. Klik hier voor deel twee.

4.6 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
semper amici
semper amici
1 jaar geleden

Hoe actueel voor mij! Thanks!

Maria
Maria
1 jaar geleden

Dag Ninefornews, Ik wil met deze trillingsniveaus het onmenselijke spuiten in de lucht van de vliegtuigen doen stoppen. Hoe doen we dat?

Sardo
Sardo
1 jaar geleden

Ook actueel voor mij.
Ik zou hier meer uitleg van willen.

Spanningen zoals nu in onze wereldbeeld helpt ook niet mee.

Boosheid over onze ongekozen illegale regering etc.

Moet maar niet meer het alternatieve nieuws volgen denk ik.

Ina Koning
Ina Koning
1 jaar geleden

Waar het je organen zoals je darmen, nieren, lever etc. betreft, daar kan ik me iets bij voorstellen wanneer je ook nog gezonde voeding gebruikt, maar hoe zit het met ingebrande littekens in het gezicht of op volwassen leeftijd een scoliose behandelen? Je wervels staan in verbinding met je organen, ik neem aan dat je dan een osteopaat, manuele therapeut of chiropraktiker nodig hebt regelmatig.Voor het gezicht lijkt me alleen gedachtenkracht niet voldoende of er zou een wonder moeten gebeuren. Mijn oom van 89 heeft een zware hersenbloeding gehad met als gevolg een rechtszijdige verlamming en moeilijk spreken. Ik bid voor een wonder, hij leefde nog gezellig samen met zijn vrouw in hun eigen huis, gingen elke dag naar de mis en liepen veel.Heb ook gelezen dat kanker een schimmel is dus zou je mij niet snel bij een kankerspecialist zien of misschien alleen voor een diagnose.Voor een beschadigd gezicht maar wachten op je volgende incarnatie om weer jong en mooi opnieuw te beginnen?

Back to top button