UFO Database Archief

Hoek van Holland 19 juli – Rondcirkelende toestellen en grijze driehoek

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 19 juli, 2010 om 00.10 uur.
Locatie: Hoek van holland.
Weertype: Het weer was mooi, schone nacht, veel sterren, zeer weinig of nul bewolking.

Eerst zag ik licht flashes op verschillende hoogte, dan vanaf zuidoost kwamen 2 vreemde vliegtuigen met drie grote lichtlampen onder of aan de zijkant van de vliegende voertuigen, zeer sterke lichten, af en toe maar wel regelmatig kwam een grote flash licht met een iets roosachtige kleur.

Ze vlogen richting noordwest maar in het midden van de hemel gingen ze terug richting zuid. Na korte tijd, misschien een minuut of langer kwamen ze weer terug vanuit het zelfde punt in het zuidwesten. Ze herhaalden deze manouvre drie of vier keren. Ze vlogen in het rond, leek me, in tussentijd meer flashende lichten waren op verschillende hoogte te zien en ze vlogen naar de area in de hemel waarin de lage vliegende voertuigen aan het rondcirkelen waren. “Ze zoeken iets” dacht ik, toen ineens vanaf het noordwesten kwam zonder enkel geluid of ruis en op een onmogelijke hoogte van 200 meter of minder een enorm grijze isosceles driehoek. Vloog zonder verlichting boven mijn hoofd, ik stond buiten in mijn tuin, het vloog zo laag en toch heb ik geen enkel geluid gehoord. Het was grijs van kleur, onderaan elke hoek waren donkere rechthoekige dingen, de verlichting lampen denk ik, maar die waren uit… “De andere vliegende dingen zoeken deze driehoek, op zo een onmogelijke lage hoogte kan geen radar iets ontdekken” …dacht ik toen.

Heeft iemand in de omgeving van Hoek van Holland ook deze reusachtige driehoek zien vliegen?

M.P.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x