UFO Database Archief

Hoogeveen 16 februari – Formaties witte bollen tussen Sylphs

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hallo beste lezers en lezeressen,

Op woensdagmiddag 16 februari, om ongeveer 15.20 uur, stond er een mooie sylph in de lucht boven Hoogeveen Noord en toen ik er wat beter naar keek waren er allemaal stilstaande stippen in de sylph te zien in patronen (vierkanten en driehoeken). Prachtig.

Na enig aarzelen ben ik naar buiten gegaan en heb de dakdekkers die hier bezig waren op het verschijnsel gewezen. Een van de beide jongere dakdekkers kwam direct op het idee dat het ufo’s waren.

Ook wist hij te vertellen dat er een nieuwe zonnecyclus begonnen is en ook denkt hij dat er meer intelligent leven is en het heelal, puur vanwege het feit dat het heelal oneindig groot is.

De andere jongere dakdekker stond enigszins open voor het idee van buitenaards leven. De oudere dakdekker was niet geïnteresseerd en bleef doorgaan met het werk op de knieën op het dak, dus die heeft misschien 5 seconden gekeken.

Prachtig om te zien dat anderen het ook hebben gezien en open stonden voor buitenaards leven.

Het gevoel erbij was van grote vreugde en heb die inspiratie ook direct gebruikt om een mailtje te sturen naar het vliegveldje hier in Hoogeveen om te informeren of die ervaring hebben met ufo’s. (dat ik niet eerder op dat idee ben gekomen). We zullen kijken of ze reageren.

Groeten,
M.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x