Mens en Dier

Wat als je ontevreden bent over je eigen lijf?

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stel je voor… je zit rustig door een tijdschrift te bladeren of je kijkt wat tv en ziet een modeshow, een serie of muziekprogramma. Of je volgt beroemdheden op Instagram en Youtube.

Valt je iets op? Het maakt eigenlijk niet meer uit wáár je naar kijkt, je ziet overal ‘perfecte’ mensen. Sommigen zijn fotomodel, anderen acteurs of popsterren. En allemaal hebben ze één ding gemeen: ze hebben een mooi lijf, zijn knap, fit, slank en succesvol. Het beeld dat de media neerzet wordt vaak gezien als het schoonheidsideaal. Of nog erger: alsof het schoonheidsideaal normaal is en al het andere afwijkend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

En dat terwijl bijna alles wat je te zien krijgt het werk is van kappers, stylisten, visagisten… en Photoshop! Je kunt dan ook gerust stellen dat bijna alles dat je op tv, internet en in tijdschriften ziet, nep is.

Ongelukkig met je lijf?

De invloed hiervan op mensen, dus ook op jou, is echter heel erg groot. En dat heb je meestal niet in de gaten. Het onterechte beeld van wat mooi of lelijk is sluipt ongemerkt in je denken. Daardoor schaamt zo ongeveer de helft van alle vrouwen zich voor hun buik en zijn vier op de vijf mannen ongelukkig met hun lijf. Dat is toch erg?

De nepbeelden die je ziet van ‘mooie mensen’ hebben uiteindelijk een negatief effect op je zelfbeeld, omdat je jezelf er ongemerkt mee vergelijkt. Logisch dat je niet tevreden bent over je eigen lichaam. Het is een valse vergelijking. Een soort betovering.

Doorbreek de betovering

Gelukkig is er een eenvoudige manier om de betovering waarin je vastzit te doorbreken en weer te gaan zien wat écht mooi is en wat nep-mooi is. En dan zul je merken dat er een nieuwe wereld voor je opengaat. Een wereld die er veel mooier uitziet. Een wereld waarin je vrij bent van oordeel op basis van nepbeelden. Je vergroot er je zelfwaardering mee en gaat inzien dat je helemaal goed bent, zoals je bent!

Want uiteindelijk is niemand perfect en dat hóeft ook niet. Want wat maakt dat mensen je mooi en aantrekkelijk vinden? Wat is het geheim daarachter? Nou, dat is het complete plaatje waaruit je bestaat. Hoe je bent, hoe je reageert, hoe je eruit ziet, hoe je met anderen omgaat, hoe je beweegt, alles bij elkaar! Dát geeft uitstraling en dát is wat mensen aantrekkelijk vinden aan jou. En dat complete plaatje van jou is precies wat jou zo uniek en mooi maakt!

Je bent méér dan je lijf

Wanneer je de betovering verbroken hebt, voel je je meteen stukken beter over jezelf en zie je jezelf hoe je bent: mooi en aantrekkelijk. Dus de vraag is: hoe doe je dit?

Daarvoor heb ik een nieuwe en zeer speciale cursus: ‘Je bent goed zoals je bent’ gemaakt. Via je onderbewustzijn wis je de nepbeelden uit je brein en stop je ermee om jezelf daarmee te vergelijken. Want die vergelijking is oneerlijk en vals, je hebt er niets aan. Met deze cursus leer wat er écht toe doet. En dat is heel wat anders dan hoe je eruitziet of wat voor getal er op je weegschaal staat. Je gaat inzien dat je helemaal goed bent, precies zoals je bent!

Gezond zelfbeeld

Na deze cursus heb je een gezond zelfbeeld. Eindelijk heb je het zelfrespect dat je verdient en je blaakt van zelfvertrouwen. En dat straal je uit naar anderen. Je voelt je veel gelukkiger en blijer over jezelf en je lijf. Daardoor oefen je meer aantrekkingskracht uit op anderen, waardoor nieuwe vriendschappen ontstaan met mensen die jou 100% nemen zoals je bent.

Doordat jij uitstraalt dat je goed genoeg bent, pikken anderen dat signaal onbewust ook op. Mensen voelen zich veel meer op hun gemak in jouw buurt en zonder dat je uiterlijk veranderd is, ervaren anderen je als mooier dan voorheen.

Vervoermiddel

Door deze cursus voel je je eindelijk helemaal op je gemak in je lichaam. Oude frustraties over hoe je eruitziet zijn weg. Je waardeert je lichaam juist om alles wat het kan en doet en beseft dat je lijf je vervoermiddel door het leven is. Geen ander vervoermiddel kan wat jouw lichaam kan. Omdat je een veel beter gevoel over jezelf hebt is je leven ineens veel leuker en plezieriger. Je hebt weer energie over die je kunt gebruiken voor de dingen die je leuk vindt, om je passie te volgen!

Ontdek nu hoe ongelooflijk goed het voelt als je oprecht blij en tevreden met je eigen lichaam bent. Download de cursus ‘Je bent goed zoals je benttijdelijk voor slechts € 27 (normale prijs € 49,99).

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button