Bewustzijn

De realiteit van onze dromen

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Omdat de verbinding met wie we werkelijk zijn steeds sterker wordt hebben velen van ons de laatste tijd belangrijke dromen. Er zijn drie verschillende soorten dromen.

Sommigen dromen over hoe je hoge energieën kunt integreren in het lichaam of de planeet. Helaas vergeten we de meeste dromen wanneer we wakker worden. Waarom is dit?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Om te herinneren wat we vergeten zijn moeten we ons bewustzijn verruimen of verhogen. ‘Onderbewuste dromen’ creëren situaties waarin opgehoopte angsten of vergeten herinneringen worden verkend. ‘Oefeningsdromen’ zijn voorbereidingen op het dagelijks leven en ‘hogere dromen’ zijn boodschappen van ons hogere zelf die we niet kunnen horen wanneer we het te druk hebben met onze dagelijkse taken.

Deze boodschappen zien we in dromen zodat ze beter kunnen worden opgevangen door ons waakbewustzijn. De realiteit van dromen wordt ook wel de vierde dimensie genoemd of ons vierdimensionale bewustzijn. Omdat tijd anders werkt in ons vierdimensionale bewustzijn kan de menselijke taal de enorme hoeveelheid informatie van onze dromen niet bevatten. Daarom worden dromen in ons vierdimensionale bewustzijn opgeslagen als plaatjes en emoties.

Herinneren

Zoals je zult ontdekken zijn de details van deze plaatjes en emoties moeilijk te ontwaren omdat de vierde dimensie niet resoneert met de menselijke tijd of taal. Daarom zijn de details van onze dromen onduidelijk. Het is in feite niet zo dat we onze ervaringen in dromen ‘herinneren’ omdat herinneren een op tijd gebaseerde gedachte is waarbij een ervaring naar boven wordt gehaald die reeds heeft plaatsgevonden.

Hogere dromen zijn in feite ervaringen van ons vijfdimensionale bewustzijn en hoger en worden naar ons gestuurd middels lichttaal. Lichttaal wordt gedragen door een golf van onvoorwaardelijke liefde en wordt uitgedrukt in symbolen, plaatjes, instincten en emoties. We kunnen onze hogere dromen alleen begrijpen via ons hogere hart, dat resoneert naar de frequentie van onvoorwaardelijke liefde, de draaggolf van alle hogerdimensionale ervaringen en boodschappen.

Waterdruppels

Omdat dromen zich niet houden aan de regels van de driedimensionale tijd zoals wij die kennen en omdat hogere dromen zich afspelen in het eindeloze nu is het van belang dat we de symbolen in onze dromen als waterdruppels in een oceaan van mogelijkheden laten vloeien. We leren steeds meer onze verslaving aan de lineaire aard van tijd los te laten.

Je kunt een droom het beste herinneren door je voor te stellen hoe de afbeeldingen en emoties uit dromen om ons heen wervelen. Terwijl we ons overgeven aan deze afbeeldingen en gevoelens kunnen ze ons bewustzijn binnengaan als golven die in een oceaan van oneindige mogelijkheden op de kust slaan.

Wanneer we ons overgeven aan de afbeeldingen en gevoelens van onze dromen leren we onze aura om ons heen voelen terwijl we deze mystieke oceaan van mogelijkheden binnengaan. In dromen staat water voor ons bewustzijn. Een vijver is de reflectie van ons bewustzijn, een stroom is ons individuele bewustzijn, een rivier is ons groepsbewustzijn en de oceaan is ons collectieve bewustzijn. Regen voedt het land zoals ons hogere bewustzijn, dat van ‘boven’ valt, ons dagelijks leven voedt. Geef je over. Laat los.

Bron: Multidimensions.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x