UFO Database Archief

Hoorn 18 december – Zwarte driehoek op 200 mtr hoogte

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ging vandaag even naar zolder om te kijken of ik de maan kon zien. Het was al aardig aan het schemeren tegen donker aan maar, was geen maan vandaag. Het was rond 17:20 uur.

Ik zag en hoorde wel een vliegtuig, die kwam van schiphol vanuit het zuiden. Toen ik weer naar het noorden keek kwam er boven de wolken die daar nog hingen, boven m’n huis, het was dat tijdstip helder, een plat maar bobelig object vandaan, zonder enig licht, was totaal zwart.

Ik kon de ufo zien omdat ie over de kassen vloog ongeveer op 200 meter hoogte dus zag de onderkant en vloog vervolgens recht over m’n huis. Hier kon ik goed zien dat het om een v-shape ufo ging. Lengte ongeveer 1000 in 4 seconde af en was rond 50 a 60 meter in breedte en zeg je dat ie helemaal donker was. Geen een lampje, alleen de reflectie van de stad en kassen, waardoor je de shape echt goed kon zien!!!

Heeft iemand ooit wel eens zo’n craft gezien in nederland.

heb helaas geen foto of film, want als ik die had dan waren we eruit.

B.V.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x