UFO Database Archief

Horst 18 augustus – Driehoekig voertuig gefotografeerd

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.S.
Woonplaats: Horst

Tijdens het zware onweer van vorige week donderdag, de 18e augustus, fotografeerde ik de erg donkergroene lucht doordat het zo speciaal was. Toen ik klaar was met fotograferen en snel naar binnen moest vanwege de fikse regen, laadde ik de foto's in op de computer.

Op één foto staat een driehoekig voertuig wat, gezien de sluitertijd van de camera (1/350), toch vrij snel bewoog. Zie ook de bijgevoegde foto van een deel van de foto waarop het voertuig te zien is. Met foto's maken heb ik niets gezien en kwam pas tevoorschijn op de foto.

Het ding heeft verder geen lichten en het lijkt zich erg snel te verplaatsen. Misschien heeft U er wat aan.

De foto is gemaakt met een 28-70mm zoomlens en gezien de "hoogte" van het object heeft het vrij laag gezeten en is het vrij groot. Ik zou zeggen ter grootte van een boeing 737 op 200 meter hoogte…


(Klik op foto voor volledig formaat)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
chris57p
chris57p
11 jaren geleden

Driehoekig object

Horst Ermelo, 6 dagen geleden een gelijksoortig object gezien om 23:00. 3 dagen geleden wederom een driehoekig object met 2 felle lichtenen vandaag 4 september om 22:00 een driehoekig object met een ronde neus met 3 felle lichten onder het wolkendek door. Ik weet niet wat ik hier van moet denken.

Chris

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x