UFO Database Archief

Horst 2 november – Oranje pulserende lichtbol

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste Heer/Mevrouw,

Ik heb op 2 november, om half 8 ’s avonds, iets heel apart gezien in Horst aan de Maas (limburg). Ik was onderweg van het station in Horst naar mijn huis en in de buurt van mijn huis heb ik een oranje lichtbol waargenomen. Het zweefde een tiental meters boven de bomen uit en was een oranje pulserend licht. Het bleef continue op zijn plek en werd af en toe wat groter en feller en nam dan weer zijn normale vorm aan. Het lijkt mij dat het geen lampion is, die zou bewegen en is niet zo groot. En het licht flikkerde niet en was ook te groot en zat ook te laag voor een vliegtuig.

Ik heb dit kunnen filmen met mijn fotocamera. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Ik heb vaker aparte dingen gezien maar nog nooit kunnen vastleggen, dus ik ben er wel erg blij mee!

Ik hoor graag van jullie of jullie geïnteresseerd zijn,

Vriendelijke Groeten,
C. T.

 

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x