Channelings

Hou je van jezelf? – Channeling 21-04-2022

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij dat we vandaag weer bij je zijn. We willen je laten weten hoeveel vele mensen, engelen en gidsen van je houden. Je ontkent vaak liefde voor jezelf, en krijgt dat teruggekaatst van je veronderstelde ‘buitenwereld’. Vandaag willen we dus wat meer praten over waarom je van jezelf zou moeten houden.

Je bent naar de Aarde gekomen met een missie. Je bent gekomen om liefde te verspreiden, om de fysieke vorm van Liefde te zijn. Je bent hier gekomen om de liefde te voelen, om het leven in fysieke vorm te ervaren en toch te weten dat je oorsprong zuivere en goddelijke Liefde is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Andere mensen weerspiegelen hoe jij over jezelf denkt

zelfliefde weerspiegelt in anderenToch ben je geneigd dat te vergeten. Hoe vaak hebben we je al niet gezegd dat we van je houden? En nog steeds heb je het niet helemaal door, of wel? Je denkt nog heel vaak negatief over jezelf, en je raakt nog steeds van streek als andere mensen jou of anderen geen liefde tonen.

Je moet begrijpen dat liefde ontvangen van anderen, begint met jezelf liefhebben, volledig, volkomen en onvoorwaardelijk. Zolang je dat soort liefde voor jezelf ontkent, zul je blijven ervaren dat mensen om je heen je niet waarderen zoals jij vindt dat je gewaardeerd zou moeten worden.

Het gaat niet over hen, het gaat erom hoe jij jezelf ziet! Jij bent de sleutel als het gaat om liefde ontvangen!

Begin te werken aan van jezelf houden

Begin eerst liefde voor jezelf te ontvangen van jezelf! En dan zal het zeker van buiten jou naar je terug beginnen te reflecteren. Want er is geen buitenwereld, het zit allemaal binnen in jou. De buitenwereld is een weerspiegeling van alles wat zich binnen in jou en je gedachten afspeelt.

Als je je dag begint met jezelf te omhelzen, met jezelf hardop te zeggen dat je van jezelf houdt… sla je armen om jezelf heen, en zeg het gewoon: “Ik hou van je” en zeg er je naam bij. Je zult het verschil beginnen te zien en voelen in hoe je jezelf ziet, en ook hoe andere mensen je zien!

Liefde voor jezelf is de sleutel

hou van jezelfWe weten dat dit voor velen van jullie niet zo gemakkelijk is, maar zoals we al zeiden, het is de sleutel om liefde te ontvangen en het is de sleutel in hoe andere mensen je behandelen.

Wil je respect? Wil je geliefd zijn? Wil je gewaardeerd worden? Als je geen respect, liefde en/of waardering krijgt van je kinderen, je collega’s, je vrienden, of mensen op wat voor plaatsen en in welke situaties dan ook, dan is dat alleen, en we herhalen: dat is ALLEEN omdat je geen respect, liefde en waardering voor jezelf toont!

Stop met het vertellen van oude verhalen

Wanneer je in het nu-moment bent, wanneer je ophoudt de oude verhalen te vertellen, over je kindertijd, over dingen die andere mensen je aandeden, over hoe erg dit was, of hoe vreselijk dat was, wanneer je jezelf begint te vertellen hoeveel je van jezelf houdt, dat is het moment waarop dingen beginnen te veranderen.

Het vergt wat oefening, want je bent het niet gewend jezelf te vertellen hoeveel je van jezelf houdt. En misschien voel je weerstand, misschien voel je zelfs afwijzing.

Het kan zijn dat je denkt Ik ben niet zo lief, Ik ben niet zo’n goede vriend of vriendin geweest, of Ik heb mijn ouders teleurgesteld, of op welke gebreken in jezelf of fouten in je leven je je ook focust, het zijn allemaal verhalen.

Vergeet de oude verhalen, en begin met een nieuwe, schone lei. Je bent geliefd door Source, door de engelen, door zoveel mensen waar je niet eens weet van hebt, zowel levende als overleden mensen.

Begin nu van jezelf te houden

Je kunt dus net zo goed van jezelf gaan houden, toch?

je bent perfect precies zoals je bentDus waarom niet nu meteen beginnen? Nogmaals, sla je armen om jezelf heen, omhels jezelf, troost jezelf wanneer dat nodig is, en zeg “Ik hou van je” en bedank jezelf dat je bent wie je bent. Want je bent precies zoals je wilde zijn toen je naar de Aarde kwam.

Je bent perfect zoals je bent. En dat ben je altijd al geweest. Stop met zo hard voor jezelf zijn, stop met over jezelf oordelen, stop met boos of gefrustreerd zijn op jezelf over elke grote of kleine fout die je gemaakt hebt. Niets gebeurde zonder reden, en uiteindelijk zijn het allemaal maar verhalen.

We houden zo veel van je, lief mens, we houden meer van je dan woorden ooit zouden kunnen uitdrukken. Wij zijn jij, jij bent ons, alles is één.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.6 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Deborah
Deborah
2 jaren geleden

Zo is dat

Wilma Verzijlbergen
Wilma Verzijlbergen
2 jaren geleden

Ik dank jullie voor deze mooie wijze woorden!
Voor mij is dit de fijnste rubriek van Ninefornews.
Warme groet
Wilma

Ina Koning
Ina Koning
2 jaren geleden

Het is zo, dank jullie wel.

Rose
Rose
2 jaren geleden

🙅👪❤💓💖👍👐

Back to top button