UFO Database Archief

Houten 19 januari – Groot fel oranje licht

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.
Woonplaats: Houten

Ik zat net op de bank en opeens zag ik iets oranje, fel schijnen in m’n oog hoeken. Toen dacht ik van: “hoe kan dit?”. Ik rende snel naar het raam en zag een heel raar object. Zoals ik al vertelde, het was oranje, het was rond en scheen heel fel. Het leek niet eens op normaal licht, iets wat ik nog nooit eerder heb gezien. Het scheen fel oranje en had een soort schemering om zich heen van de oranje kleur. Maar ik vond het niet op een lampachtig iets lijken, meer dat het object uit dat lichtgevende oranje licht bestond en zag geen vast materiaal dat zichtbaar voor het blote oog was, puur licht of wat het ook was. Het object ging heel snel het was zeker in 3/4 seconde helemaal uit mijn zicht, van links naar rechts, het verdween achter een gebouw. Het object was best groot, duidelijk en helder. Niet zoals vele kleine stipjes die je ziet op internet. Maar je kan het vergelijken met als je een cirkel maakt met je wijsvinger en duim en die gestrekt voor je houdt, ongeveer van die grootte zag ik het object in de lucht. Ik kon dit object niet verder goed bekijken omdat het zo snel verdween.

Dit vond plaats in het dorpje Houten dat in Utrecht ligt. Dit was op 19 Januari om precies 19:00 uur, het bewoog op horizontale richting zoals ik hiervoor vertelde van links naar rechts en verdween achter een gebouw.

Aanvullend naschrift:

Ik heb vanavond een UFO waargenomen en nu vliegt er op deze plek waarschijnlijk een helikopter de hele tijd rondjes. Het heeft een rood knipperend licht achter en een blauw licht voor. Deze vliegt ineens de hele tijd rondjes voor mijn huis waar ik het object heb gezien. Dus dat is een teken dat er inderdaad wat was, maar wat? De helicopter kwam hier ongeveer 20:16 uur en vliegt er nog steeds in rondjes.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x