Mens en Dier

Britse ex-premier Theresa May ontpopt zich tot anti-lockdownstrijder: ‘Ik vind dit onbegrijpelijk’

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige Britse premier Theresa May haalde deze maand hard uit naar het coronabeleid van de Britse overheid. Ze wees erop dat ruim een jaar na de corona-uitbraak niet meer, maar juist minder mogelijk is.

Hoewel meer dan de helft van de volwassenen is gevaccineerd, zijn er meer reisbeperkingen van kracht dan vorig jaar. “In 2020 ging ik in augustus naar Zwitserland, in september naar Zuid-Korea, er was geen vaccin, het was mogelijk om te reizen. Dit jaar is er een vaccin, maar het is niet mogelijk om te reizen. Ik begrijp het standpunt van de overheid echt niet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
3 dingen waar de overheid eerlijk over moet zijn

May zei dat er een aantal dingen zijn waar de overheid eerlijk over moet zijn. “Ten eerste: we roeien corona niet uit. Er zal nooit een moment komen waarop we kunnen zeggen dat er nooit meer een geval van corona zal zijn,” zei ze.

Ten tweede: varianten blijven opduiken. Er zullen elk jaar nieuwe varianten zijn. Als het standpunt van de overheid is dat we pas weer mogen reizen als er geen nieuwe varianten meer zijn in de wereld, kunnen we nooit meer naar het buitenland reizen.”

Griep

En ten derde: ook in de toekomst gaan er mensen dood aan corona, net zoals er elk jaar in Groot-Brittannië 10.000 tot 20.000 mensen sterven aan griep.

“Ik vind het onbegrijpelijk dat één van de meest gevaccineerde landen ter wereld het meest terughoudend is om haar burgers de vrijheden te geven die de vaccinaties zouden moeten bieden,” besloot May.

Geograaf en spreker Hans van Tellingen reageert positief op het optreden van de ex-premier: “Theresa May ontpopt zich tot een anti-lockdownstrijder. Puur op basis van ratio. Bravo!”

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul
Paul
2 jaren geleden

Gecontroleerd puppet zij werd Donders goed wat er allemaal afspeelt en éénmaal in de cabal is altijd in de Canal als je eruit wilt betaal je dat met je leven

wappie
wappie
2 jaren geleden

LIKE

Isabeau
Isabeau
2 jaren geleden

Ook zij blijft vasthouden aan de vaccinatiestrategie.

Als ze ballen had, stond ze op tegen het volledige beleid.

Jan-willem
Jan-willem
2 jaren geleden

Zij is ook gewoon een trekpop van de centrale banken (vrijmetselaars). Ordo Ab Chao

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x