Homepagina » Financieel » Iedereen kan zijn inkomen verdubbelen!
gratis webinar

Iedereen kan zijn inkomen verdubbelen!

Jacko Meijaard, een 25-jarige nuchtere Nederlander, heeft de sleutel gevonden en kan op eenvoudige manier zijn inkomen verdubbelen om 100% financieel vrij te zijn. Hij doet dat met behulp van het internet.

Na zijn studie journalistiek en internationale communicatie realiseerde Meijaard zich dat het niet zo eenvoudig was werk te vinden dat enerzijds voldoening gaf en anderzijds genoeg inkomen opleverde om alle rekeningen te kunnen betalen en ook nog andere (leuke) dingen te kunnen doen.

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard

Zoals veel mensen droomde ook hij van een financieel vrij leven. Een leven waarin meer dan voldoende geld verdiend zou worden, zonder baas waar hij elke dag door weer en wind naartoe zou moeten.

Hij zette zijn droom om in realiteit en nu leert hij anderen hetzelfde te doen. “Dit is voor iedereen haalbaar, als je maar net even weet wat je precies moet doen. Je moet de ‘truc’ even leren.”

Meijaard heeft de puzzelstukjes bij elkaar gezocht en op de juiste plek gelegd en vanuit zijn enthousiasme over zijn resultaten, wil hij dit iedereen leren en laten zien.

Het is zijn missie geworden om te laten zien hoe hij dat gedaan heeft. Volgens hem kan iedereen snel een eigen online inkomen creëren, omdat dit naast je gewone werk gedaan kan worden.

Om de daad bij het woord te voegen heeft NineForNews voor haar lezers een exclusieve deal met Meijaard gesloten.

Op donderdag 25 augustus 2016 (VOL) –> donderdag 1 september 2016 organiseert hij het unieke en exclusieve live webinar: ‘100% Passief Inkomen‘.

Dat is een seminar dat via het internet gehouden wordt, waarin hij exact uitlegt en laat zien hoe hij dit extra inkomen via het internet verdient. Elke maand weer verdient hij zelf meer dan zesduizend euro met precies dezelfde methode die hij nu anderen leert. Zo zal hij tijdens het webinar harde bewijzen tonen en legt hij uit hoe je zijn succesformule snel en eenvoudig kunt kopiëren.

>> Klik hier om je ‘digitale stoel’ voor het gratis webinar te reserveren.

Ben je geïnteresseerd om ook via het internet een tweede inkomen te krijgen, of wil je je huidige baan/inkomsten vervangen, zodat je je (financiële) vrijheid terugkrijgt en veel meer tijd overhoudt (en uiteindelijk een hoger inkomen hebt dan nu), dan is het bijwonen van dit GRATIS webinar een must.

Als je de eenvoudige technieken gaat toepassen, zoals Meijaard dat doet, kun je net als hij een inkomen opbouwen dat al snel kan oplopen tot vele duizenden euro’s per maand.

Het live webinar duurt een uur en wordt gehouden op:

Donderdag 25 augustus 2016 (VOL)
Donderdag 1 september 2016 van 20:30 tot 21:30 uur.
Klik hier en reserveer je ‘digitale stoel’ voor het gratis webinar.

Tijdens het webinar kunnen vragen gesteld worden en wordt in heldere bewoordingen uitgelegd wat je precies moet doen om een nieuw extra en/of vervangend inkomen te creëren via het internet. De informatie die Meijaard tijdens het webinar verstrekt is goud waard, omdat het iedereen in staat stelt financieel onafhankelijk en vrij te worden.

Volgens Meijaard kan een kind de was doen. “Als je kunt Facebooken en op het internet kunt rondsurfen, dan kun je wat ik je leer ook begrijpen en nadoen. En er is een goed inkomen mee te verdienen”, aldus Meijaard.

LET OP: De plaatsen voor dit webinar zijn zeer beperkt. Het eerste webinar van 25 augustus was binnen slechts enkele uren na publicatie op NineForNews volledig volgepland. Om mensen die te laat waren toch nog een kans te geven dit unieke webinar bij te wonen heeft Jacko Meijaard besloten een tweede webinar te geven op 1 september 2016.

Meld je dus NU aan als je hierbij wilt zijn.
Klik hier om je gratis ‘digitale stoel’ zeker te stellen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

meer geld

Hoe de kracht van hypnose meer rijkdom kan creëren?

Enorm veel mensen willen een betere financiële ...

>