UFO Database Archief

IJmuiden 28 juli – Langdurig bulderend geluid

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste redactie,

Ik wil melding maken van een langdurig, onwijs vervelend geluid, vergelijkbaar met diezelfde toon waar wereldwijd melding van werd gemaakt. Het laatste halfuur is het constant aanwezig en zwakt soms af om na enkele seconden tot minuten weer aan te sterken. Wel denk ik dat het steeds verder van mijn huis trekt, dan is het weg, dan komt het harder terug.

Ik vroeg mij af of er nog meer meldingen zijn gedaan, in regio noord holland omgeving IJmuiden/Velsen/Haarlem enz…van dit geluid. Mocht dit zo zijn dan zou ik dit graag weten ivm mijn eigen geloofwaardigheid.

De toon is veel minder hard dan op de meeste filmpjes die ik heb gezien/gehoord, maar is opvallend genoeg om mijn tv ervoor uit te zetten.

Ik hoop dat jullie hier meer weet van hebben.

Met vriendelijke groet,

J.
IJmuiden

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x