UFO Database Archief

IJsselmuiden 29 oktober – Groot traag vliegend verlicht object

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: C.
Woonplaats: IJsselmuiden

Op zaterdag 29 Oktober 2011, omstreeks 20:20 uur in de avond, zagen mijn vriendin en ik 2 heldere lichten, die de intensiteit hadden van de planeet Jupiter [duidelijk zichtbaar aan de hemel].

Naar mijn mening waren dit lichten, die wat met elkaar te maken hadden, aangezien zij in dezelfde richting vlogen met dezelfde afstand.

Het frappante hieraan is, dat de lichten van 1 vliegtuig kwamen, wit van kleur waren en er geen flikkerende lampjes te zien waren. De twee lichten waren op het oog een duimbreed uit elkaar, maar zaten niet precies boven elkaar.

Het object moet wel gigantisch zijn geweest, aangezien het een lage snelheid had en zich beduidend hoger bevond dan regulier vluchtverkeer en moet minstens 100 meter in lengte zijn geweest.

Het object vloog richting het Noord-Oosten.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x