Homepagina » UFO Database Archief » IJsselstein 21 april – Fel wit/geel object

IJsselstein 21 april – Fel wit/geel object

Naam: J.
Woonplaats: IJsselstein

Gisteravond, 21-04-2011 rond 21.30 uur, zat ik met mijn vrouw van de avond te genieten en een beetje naar de hemel te staren toen er in eens vanuit het westen een, naar ik eerst dacht, een zeer fel wit/geel verlicht vliegtuig in beeld kwam.

Nu zitten wij hier in IJsselstein (Utrecht), een beetje op een kruispunt van Schiphol, dus zien we hier veel vliegtuigen. Het vreemde was echter dat toen het toestel boven ons was en passeerde het licht in onze richting even fel bleef en dat de intensiteit niet veranderde toen het uiteindelijk in zuid-oostelijke richting verdween. Ik heb geen navigatie of strobe lichten kunnen waarnemen en ik kan het felle licht niet aan landingslichten of schijnwerpers ed koppelen omdat deze voorwaarts staan gericht. Nu ben ik de trotse bezitter van een PPL een heb heel wat vliegtuigen gezien maar ik ben echt verward over wat dit was.

De route was vanuit w/nw via de zuidkant van IJsselstein naar het zuidoosten op een geschatte hoogte van zo’n 5000 a 6000 ft. en het had er flink de gang in. We hebben daarna nog een uurtje buiten gezeten maar we hebben op deze route geen verdere vliegtuigen gezien. Alle info of ideeën zijn welkom.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anonymous
Anonymous
10 jaren geleden

AAH ik heb een mede bewonderaar gezien!! Alleen bij mij was het gisteravond 5-08-2011 rond half 11. Ik Woon in ijsselstein/zenderpark en ik zag rond mijn tijdstip ook een fel licht verschijnsel! Ik zag het van rechts naar links gaan en het had een hele felle witte kleur .Meestal bij vliegtuigen zie je wel rode lichtjes. maar die kon ik nu niet waarnemen. toen het verdween leek het van groot naar klein te gaan en was ineens verdwenen. Het licht vond ik overeen komen wanneer je met een zak lamp schijnt tegen ee

x

Check Also

segers

Christen stuurt Segers nette e-mail over WEF, maar krijgt geen antwoord. Van Houwelingen biedt reikende hand

Een christen, die we voor nu de ...

booster

Man (77) wordt onwel na boosterprik en overlijdt in LUMC: ‘Gewoon doorlopen mensen, niets aan de hand hoor!’

Dinsdagochtend is een 77-jarige man onwel geworden ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

1
0
We lezen graag je reactie!x