Buitenaards

‘Ik hoop dat de buitenaardsen opnieuw gaan ingrijpen’ (video)

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

George Carlin wordt gezien als één van de grootste stand-upcomedians aller tijden. Hij was ook acteur en publicist.

In interviews en optredens nam hij vaak het katholicisme en het geloof in het algemeen op de korrel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij wierp het idee op van het ‘Frisbeetarianisme’ als parodie op een echte religie, met als centraal geloofspunt dat in deze godsdienst de ziel na de dood op het dak terechtkomt, op een plaats waar niemand erbij kan komen.

De thema’s die Carlin behandelde hebben redelijk wat controverse veroorzaakt in de Amerikaanse media. Over het mensdom was hij duidelijk:

Ik bekijk het zo… eeuwen en eeuwen doet de mens alles wat hij kan om te vernietigen en tussenbeide te komen in de natuur: bossen en wouden kaalkappen, drastische mijnbouw, vergiftiging van de lucht, overbevissing, verontreiniging van de rivieren, moerassen en meren. Dus, als de natuur dan terugslaat, en de mens tegen het hoofd slaat en hem in de ballen schopt, kan ik alleen maar lachen. Ik heb dan ook geen greintje sympathie voor menselijke wezens. En voor welke problemen de mens ook staat, of ze nu natuurlijk of door menselijk toedoen zijn ontstaan, ik hoop altijd dat het nog erger wordt.

Carlin gaf ook aandacht aan prominente aspecten van de Amerikaanse en westerse cultuur in het algemeen, zoals obsessie voor beroemdheid, consumisme, conservatief christendom, politieke vervreemding, macht van de corporaties, obsessie voor kinderen, fastfood en de gecontroleerde media.

Buitenaardse interventie

Carlin was fel gekant tegen verkiezingen omdat keuzevrijheid volgens hem een illusie is. Hij stelde verder dat we hier op aarde zijn ‘voor de show’. “Als je geboren wordt krijg je een kaartje voor de freakshow. Als je in de Verenigde Staten wordt geboren, mag je op de voorste rij plaatsnemen,” zei hij.

In onderstaande video deelt Carlin tijdens een uitzending van de Amerikaanse televisieshow Inside the Actors Studio zijn visie op buitenaards leven en doelt hij op een buitenaardse interventie in een ver verleden:

Ik hoop dat de buitenaardsen opnieuw gaan ingrijpen en ons dit keer te hulp zullen schieten. Ik hoop dat ze zullen zeggen: we gaan weer een genetische aanpassing doen, net zoals we dat deden toen we jullie leerden over architectuur, toen jullie opeens stenen konden optillen en piramides konden bouwen, toen jullie plotseling wiskunde en vele andere dingen hadden, we gaan dat allemaal doen en dit keer gaan we jullie helpen. Ik hoop dat dat gaat gebeuren omdat alle dromen die ik niet echt heb voor de mensheid dan in vervulling zouden gaan, en dat zou de beste verrassing zijn die ik ooit zou kunnen krijgen.

Bron: YouTube/toolkills

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
multi
multi
10 jaren geleden

En welke ‘interventie in het verleden’ in ons DNA nog wel , zou ons wiskunde hebben gegeven?

Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

Echt een wijs man!!!!

John
John
10 jaren geleden

[quote name=”multi”]En welke ‘interventie in het verleden’ in ons DNA nog wel , zou ons wiskunde hebben gegeven?[/quote]

Het gaat in deze, niet zozeer over of het klopt wat hij zegt. Het gaat meer om het feit dat hij net als vele anderen wil dat we beter met de aarde en met elkaar omgaan, en dat we ons weer gaan realiseren dat we galactische wezens zijn. Alle informatie hebben we in ons, maar het is niet altijd verstandig om ons van dat alles bewust te zijn Dat kunnen we nog niet helemaal handelen met ons bewustzijn. We mogen daar nog in groeien.

2Crazy2bTrue
2Crazy2bTrue
10 jaren geleden

Hoeveel mensen hadden in 1940 wel niet uitgeroepen: “Ik hoop dat de aliens ingrijpen”. Maar de tweede wereldoorlog raasde door tot het einde.

Waarom zou het nu anders lopen?

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x