Het Complot

‘In 2054 bestaan er geen conflicten meer’ (video)

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de Italiaanse parlementsverkiezingen eind februari kreeg de populistische partij Beweging 5 Sterren (M5S) een kwart van de stemmen. De beweging mag dus veel parlementariërs naar Rome sturen.

De Italiaanse media hebben enkele van de nieuwe Italiaanse parlementariërs van M5S in de schijnwerpers gezet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De grillini, zoals de aanhangers van M5S-oprichter Beppe Grillo worden genoemd, spreken weinig met journalisten. Ze communiceren vooral via internet met hun achterban.

Alle parlementariërs van M5S verzamelden zich onlangs in een hotel in Rome om zichzelf voor te stellen. De pers was niet welkom, maar de bijeenkomst werd wel live op het blog van Grillo gestreamd.

De 26-jarige Paolo Bernini, één van de nieuwe Italiaanse parlementariërs, zei dat de Verenigde Staten zijn begonnen bij de burgers microchips onder de huid te implanteren om hen te controleren. Bernini zei dat zijn leven is veranderd nadat hij de documentaire Zeitgeist had gezien. “Door de opkomst van het internet worden veel mensen wakker en komt de waarheid aan het licht,” voegde hij toe.

De pasgekozen fractievoorzitter van de M5S, Roberta Lombardi (foto), kwam eerder deze week nog in opspraak toen zij goede kanten aan het fascisme ontdekte. Na de nodige publieke verontwaardiging trok zij haar uitlatingen een dag later weer in.

Medeoprichter van M5S Gianroberto Casaleggio maakte onderstaande video waarin wordt gesproken over een nieuwe wereldorde genaamd Gaia. Tegen 14 augustus 2054 is er een einde gekomen aan alle conflicten en gelden voor iedereen dezelfde wetten, aldus Casaleggio. In de video wordt gesteld dat geheime genootschappen en religies, die nu over de wereld heersen, gaan verdwijnen.

Bron: Corriere.it Foto: Ansa

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.

J. Selten
J. Selten
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.[/quote]

Ik wil niet veel zeggen, maar met de nanotechnologie van tegenwoordig wil je niet weten wat er allemaal in de inentingen e.d. zitten. Er is een tijd een documentaire (dacht ik) geweest over dat er met behulp van nanotech via de inentingen bij kinderen chips zouden worden ingespoten.

Ik bedoel maar.

kenn
kenn
11 jaren geleden

Ik sluit niet uit dat die microchips al in dienst zijn en veel mensen onder hen huid die al geimplanteerd ,het NWO is onvermijdelijk maar in dit artikle is niet aangegeven wie de baas van het NWO zou zijn en zullen zij achter de schermen blijven regeren of zij zichzelf bekend maken dat zij de ware heersers van het wereld.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
11 jaren geleden

Een wereld zonder ruzie ?

…. zullen beginnen met het opleggen van onze wil aan een ander ?

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x