Channelings

In een staat van liefde zijn, het hoe en waarom – Channeling 18-10-2022

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad prachtige dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn en met je te kunnen spreken over het in een staat van liefde zijn.

kracht van liefdeWe hebben hierover meer dan eens gesproken, en dat zullen we blijven doen, zolang het nodig is. Liefde is het krachtigste gereedschap dat je in je gereedschapskist hebt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het is dat wat bergen kan verzetten, werelden kan veranderen, en zo’n geweldige invloed kan hebben op jou en je leven, de wereld om je heen en alle mensen in je wereld.

Je hebt geen idee van de buitengewone kracht die liefde bezit.

Daarom spreken we hier nogmaals over, om nog eens te benadrukken hoe belangrijk het is dat je in een staat van liefde verkeert, in plaats van in een staat van verzet, of angst, of afkeer, of haat. Want we zien veel afkeer en haat onder de mensen.

Achter de schermen

We begrijpen dat de dingen in je leven soms niet gaan zoals je zou willen, maar je kunt het grotere geheel niet zien.

Je ziet niet de krachten die achter het gordijn worden bewogen, bij wijze van spreken. Je ziet niet hoeveel moeite het Universum in bepaalde dingen steekt, hier en daar aan touwtjes trekt, om de dingen te veranderen die jij wilt ervaren.

Maar je moet begrijpen dat je consequent moet zijn in wat je wilt. Als je niet in een staat van liefde bent, heb je de neiging om heen en weer te gaan met je wensen.

Wees consequent in waar je je op richt

versplinterde focusEerst wil je vrede, daarna wil je bepaalde dingen ervaren, je hebt wensen en behoeften, maar vervolgens blijft je focus steken op wat je beschouwt als de ‘slechte’ dingen in je leven. De dingen die je niet wilt.

Wat je steeds vergeet is, dat waar je focus ligt, dat is wat het Universum voor je uit de kast trekt.

Dus als je je eerst richt op liefde, en dan in verzet gaat, zal het Universum dat volgen, en krijg je waar je je op richt.

Waar richt je je aandacht op?

Daarom vertellen we je altijd, en we blijven je dit vertellen, dat je in een staat van liefde moet zijn, om de dingen te ontvangen die je wilt.

Als je niet in een staat van liefde bent, maar in een staat van verzet, verzet tegen de dingen die je in je leven ziet, mensen of situaties, dan richt je je aandacht niet op liefde, niet op de dingen die je wel wilt, en daarom zul je die dingen niet kunnen ontvangen.

Je moet je focus aanscherpen, je moet je bewust zijn van wat je denkt en wat je voelt om datgene te kunnen creëren wat je werkelijk wilt. Anders creëer je chaos, en dat is zeker niet wat je wilt, toch?

Hoe in een staat van liefde te zijn

oefen in een staat van liefde zijnWe willen dus dat je teruggaat naar de stilte van je geest. Schakel je gedachten uit, laat ze passeren, verwerp ze of stuur ze voorlopig weg.

Concentreer je alleen maar op je ademhaling, en adem langzaam en diep in, en langzaam weer uit. Doe dit minstens drie keer.

Richt je aandacht op dat je in je hart bent, dat je van je hoofd naar je hart gaat, en kijk of je het gevoel van liefde kunt vinden. Liefde voor jezelf, liefde voor je familieleden, liefde voor je vrienden of je huisdieren, en breid het van daaruit uit.

Want liefde is de scheppende kracht die de sleutel tot al je verlangens bevat.

Vergroot je liefde

Breid die liefde uit naar je buren, naar de mensen om je heen die je al dan niet erg aardig vindt. En bedenk dat Alles Eén is, zij zijn jouw schepping, daarom zijn ook zij jij.

Breid dan je liefde uit naar je plaatselijke bestuurders, en naar je nationale regering, naar de winkeliers, naar de postbode, alles en iedereen die op dit moment in je opkomt, stuur je je liefde toe, wetend dat jij dit allemaal bent!

Voel liefde voor het huis waarin je woont, ongeacht de staat waarin je huis verkeert, of het nu te klein is, of te groot, stuur het gewoon liefde en blijf weg van een oordeel over iets of iemand, focus alleen op de liefde.

En terwijl je dat doet zal je hart zich vergroten, je liefde zal zich vergroten, en je zult dieper en meer liefde voelen voor alles in je leven, inclusief jezelf.

Dat is de snelste weg naar het ontvangen van de dingen die je wilt, wat je wensen ook zijn.

Wees je bewust van wat je denkt

Stuur duidelijke boodschappen naar het Universum, vertroebel je intenties of verlangens niet met negatieve gedachten over wat dan ook, want je krijgt dat waar je je op richt!

beheers je gedachtenZodra je de neiging hebt om negatief te denken, je te richten op dingen die je niet wilt, dingen die je niet leuk vindt, zet die gedachten dan van je af, en begin bewust de gedachten te denken die liefdevol zijn, koesterend, en wijzend in de richting die je wel wilt.

Het is misschien een uitdaging voor je, om je aandacht meer te richten, maar met een beetje oefening kun je dit, en je zult de resultaten steeds meer zien in je dagelijks leven.

Jij bent Liefde

Richt je erop in een staat van liefde te verkeren, de liefde die jouw essentie is, de liefde die is wie je werkelijk bent.

Jij bent pure Liefde, dat is je ware natuur. En van daaruit kun je alles creëren wat je je maar kunt wensen!

Wij houden zoveel van je, lief mens. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.3 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anton
Anton
1 jaar geleden

Mooi geschreven en zo waar. In deze tijd waar alle media ons brein beïnvloeden en daardoor verdeeldheid creëert, is bij velen de liefde weggevloeid. The struggle for life, onze teruglopende welvaart, de hierdoor (bewust gestuurde) ontstane angst voor het fysieke leven (honger, oorlog, energie) brengt ons in een situatie die voor de liefde negatief dreigt uit te pakken. Vaak roepen mensen om hulp of dienen we ons verstand te resetten door ons vermogen te kunnen “denken”. Dat betekent Volhouden in deze barre tijden die overigens onvergelijkbaar zijn met het leed dat zich in Oekraïne (maar ook Rusland!) manifesteert. Wij moeten volhouden in Liefde te kunnen denken, dat is wat Al ook wil. Het is vaak moeilijk zeker als we straks in een situatie zouden komen van “Het is jij of ik”. God behoede ons voor die confrontatie.

.,lief
.,lief
1 jaar geleden

Practig zo is het ook,schrijf LIEFDE met hoofdletters maar zo lang de wereld geschiedenis bestaat,en de mens zich het recht toe_eigend een medemens te vermoorden in naam van een ander meedemens is er in deze tijd nog een hoop werk in LIEFDE te geven,maar nooit de moed op geven

Rose
Rose
1 jaar geleden

In onze Bron zijn we allemaal liefde, dank u🙏❤💓💖

Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
1 jaar geleden

Heel mooi en inspirerend geschreven. Merk zelf iedere dag een groei! Gewoon fantastisch gevoel.

Back to top button