Spiritueel

Is deze jongen zijn eigen opa? (video)

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een kleine jongen die luistert naar de naam ‘Sam’ lijkt de reïncarnatie te zijn van zijn eigen grootvader.

Toen Sam 18 maanden oud was verschoonde zijn vader zijn luier. Sam zei tegen zijn vader: “Toen ik zo oud was als jij, verschoonde ik jouw luier.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Dr. Jim B. Tucker van de Universiteit van Virginia legt het verhaal van Sam uit in een video die op de website van de universiteit is verschenen. Tucker heeft 2500 kinderen bestudeerd die herinneringen hebben aan vorige levens.

Auto

Sam deed een aantal uitzonderlijke uitspraken toen hij een oud fotoalbum doorbladerde. Het jongetje was vier jaar oud toen zijn grootmoeder kwam te overlijden. Voor zover zijn ouders weten had Sam daarvoor nog nooit een foto van zijn opa gezien.

Sam wees naar een foto van een auto en zei: “Dat is mijn auto.” Het bleek de eerste auto van zijn opa te zijn, één waar hij erg aan gehecht raakte. De moeder van Sam reageerde in eerste instantie sceptisch. Als baptist werd haar afgeleerd om in reïncarnatie te geloven.

Ze nam de proef op de som en toonde Sam een foto van zijn opa als klein jongetje en andere jongens van zijn leeftijd. Sam wees gelijk naar zijn opa en zei: “Dat ben ik.” Ze corrigeerde hem en zei dat het zijn opa was. “Nee, dat ben ik,” hield Sam vol.

Vis

Tucker zei dat Sam zonder andere foto’s van zijn opa niet had kunnen weten welke jongen op de foto daadwerkelijk zijn opa was. De moeder van Sam vroeg of hij nog meer wist te vertellen over zijn vorige leven. Hij zei dat iemand ‘zijn zus in een vis had veranderd’.

“Wie dan?” vroeg de moeder. “Nare mannen,” antwoordde Sam. Het bleek dat de zus van de opa was vermoord en dat haar lichaam in het water was gedumpt. Volgens de vader van Sam kon het jongetje dit onmogelijk van iemand hebben gehoord.

Sommige kinderen hebben de locaties waar ze in vorige levens hebben geleefd tot in detail omschreven. Onderzoekers hebben na een bezoek aan de desbetreffende locaties veelal bevestigd dat er niet lang geleden mensen zijn overleden, wiens leven overeenkomt met de beschijving die door de kinderen is gegeven.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
10 jaren geleden

Ligt het aan mij? sam’s opa overleed toen hij vier jaar oud was, eerder in het artikel staat dat bij het verschonen van de luier, 18 maanden oud hij tegen z’n vader zei……
Goed zal
wel ongelukkige redactie zijn. Tot slot: hij zegt tegen zijn moeder kijkend naar een groepsfoto, ‘dat ben’ ik zou hebben doorgevraagd

Abel
Abel
10 jaren geleden

[quote name=”Marcel”]Ligt het aan mij? sam’s opa overleed toen hij vier jaar oud was, eerder in het artikel staat dat bij het verschonen van de luier, 18 maanden oud hij tegen z’n vader zei……
Goed zal
wel ongelukkige redactie zijn. Tot slot: hij zegt tegen zijn moeder kijkend naar een groepsfoto, ‘dat ben’ ik zou hebben doorgevraagd[/quote]

Zijn oma is overleden toen hij vier was.

Spira80
Spira80
10 jaren geleden

Dit is apart,

Dit is precies hetzelfde verhaal wat ik gezien, maar dan met andere beelden er bij.

Ik snap niet waarom ze hier allemaal andere namen en figuren voor gebruiken, als er al een docu is gemaakt met de ‘echte’ jongen waar dit over gaat.

Zie deze docu maar: vanaf 11:30

https://www.youtube.com/watch?v=VFHWb7IuPno#t=705

Hr
Hr
10 jaren geleden

Hij is zeker wel zijn eigen opa. Hij lijkt enorm op zichzelf…ehm…tja

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x