Homepagina » Ander Nieuws » Niburu.co » ISIS krijgt opdracht om Hamas aan te vallen
niburu-co

ISIS krijgt opdracht om Hamas aan te vallen

Er is eindelijk keihard bewijs boven tafel gekomen dat ISIS strijders volkomen ongemoeid met hun familieleden hun voormalige hoofdstad Raqqa mogen verlaten onder toezicht van door Amerika gesteunde rebellen.
Vanuit Tel Aviv is aan de Egyptische afdeling van ISIS inmiddels opdracht gegeven de Palestijnse Hamas beweging aan te vallen.

Het spel der illusie voor een diep slapende bevolking gaat vrolijk verder.
Als er in onze streken ook maar enigszins serieuze journalistiek zou worden bedreven zoals het hoort, dan zou je op het acht uur journaal prominent het volgende onderstaande plaatje in beeld krijgen.
Met daarbij een verslaggever die het volk op ernstige toon mededeelt dat het toch wel heel bizar is dat de terreurorganisatie ISIS waarvoor wij allemaal in angst en beven zitten, alleen maar moslimlanden aanvalt.
Hoe het kan dat het altijd met een grote boog net om Israël heen gaat.

Dat zal natuurlijk niet gebeuren, want de waarheid is dat ISIS inderdaad staat voor Israeli Secret Intelligence Service en dat dit gedrocht door de Mossad in samenwerking met haar vazal Amerika tot verdere ontwikkeling is gebracht.

Hier nogmaals de origine van de afkorting ISIS, later snel veranderd naar IS omdat het teveel begon op te vallen.

Verder is inmiddels ook duidelijk geworden uit vrijgegeven documenten dat ISIS een Westerse creatie is en tot op de dag van vandaag nog steeds wordt gebruikt als een filiaal van Amerika en Israël (Uiteraard horen ook Nederland en België hierbij).

Ondertussen wordt een gehypnotiseerde bevolking wijsgemaakt dat ISIS onze grootste vijand is, dat “onze jongens” opnieuw op een missie moeten om ISIS te bestrijden en dat iedereen heel blij is dat het hoofdkwartier van ISIS, de stad Raqqa, eindelijk is gevallen.

Maar, wat gebeurt er dan vervolgens met die ISIS strijders die zich in Raqqa bevonden met hun families? Worden zij gevangen genomen en afgevoerd als krijgsgevangen?

Nou nee, niet helemaal.

De volgende video is vrijgegeven door het Syrische SDF, de militaire coalitie van rebellen die formeel strijden tegen ISIS en het bewind van Assad en dus worden gesteund door het Westen. In de video bevestigen leden van SDF dat zij ISIS konvooien hebben gefilmd op hun mobiele telefoons die een vrije aftocht kregen vanuit Raqqa in bussen en vrachtauto’s om een nieuw leven als terrorist te beginnen in andere delen van Syrië of om te vertrekken naar landen zoals Turkije.

Er waren al eerder berichten dat Amerikaanse helikopters leiders van ISIS in veiligheid brachten vanuit zwaar belegerde gebieden, maar ook gewone strijders en hun familieleden wordt ongegeneerd een vrijgeleide gegeven.

Als gevolg van het recente besluit van Donald Trump om Jeruzalem tot hoofdstad van Israël te verklaren, waren uiteraard heftige reacties te zien onder de Palestijnen. Ook vanuit de Gazastrook waar de regering in feite wordt gevormd door wat het Westen een terreurbeweging noemt, Hamas. De Palestijnen zien dit natuurlijk anders en voor hen is dit hun leger. Saillant detail is dat Israël, net als ISIS, Hamas ooit zelf in het leven riep.

En dan komt het volgende bericht:

In een video roept de Egyptische tak van ISIS haar aanhangers op om Hamas, de Palestijnse Islamitische beweging, aan te vallen en de leden te executeren. Onder meer de erkenning van Jeruzalem door Trump wordt aangehaald als een van de redenen. De beelden, die weinig aan de verbeelding overlaten, gooien extra olie op het vuur en kunnen er volgens experten voor zorgen dat de veiligheidssituatie in Gaza verder destabiliseert.

In de video is te zien hoe een ISIS-strijder een man in het hoofd schiet die eerder wapens zou verkocht hebben aan Hamas. De redenen daarvoor worden uitgebreid aangehaald in de 22-minuten durende video. De verteller van dienst is volgens Site, de Amerikaanse organisatie die extremistische websites in de gaten houdt, Abu Kazem al-Maqdisi.

Volgens de media in Israël verklaart ISIS de oorlog aan Hamas, omdat ze niet genoeg gedaan zouden hebben tegen het afgrijselijke besluit van Donald Trump. Zouden er nu werkelijk mensen zijn die dit stompzinnige verhaal geloven?

De woordvoerder van Hamas, Salah Bardawil, noemde de executie dan ook een gelikte Zionistische productie en uiteraard is weer opvallend dat je de naam Site weer tegenkomt, een zogenaamde Amerikaanse organisatie die extremistische websites in de gaten houdt.

We hebben al eerder geschreven over Site en haar leider Rita Katz.

Dit artikel verscheen op de website niburu.co.
Klik hier en lees het complete artikel: niburu.coVond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over NineForNews Techniek

1 reactie

  1. IS moet Israel uitnodigen uhh bedoel aanvallen zodat Israel Golan gebergte kan innemen en Syrie kan intrekken….

    Trouwens Blackwater is een Israelische firma. Je weet wel blackwater zijn huurlingen die opereren in Irak en Syrie. IS zit er vol mee…
    Snap je…?

    1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

niburu-co

Nu ook nederzetting op de maan ontdekt (video)

Er komt steeds meer aandacht voor onze ...

niburu-co

Vladimir Poetin is “een foutje” van de elite (video)

Er zijn maar heel weinig leiders van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+