Homepagina » Buitenland » James Woods over oorsprong coronavirus: ‘Dit is best verontrustend’
coronavirus

James Woods over oorsprong coronavirus: ‘Dit is best verontrustend’

Acteur James Woods heeft een filmpje over het coronavirus gedeeld op Twitter dat in korte tijd honderdduizenden keren is bekeken.

Ik ben geen complotdenker, maar dit is best verontrustend, aldus Woods, die een slordige 2,2 miljoen Twittervolgers heeft.

Dit lijkt rechtstreeks uit een dystopische rampenfilm te komen, voegde hij eraan toe.

Kinderen

In het filmpje vertelt een arts dat hij het opmerkelijk vindt dat het coronavirus kinderen nauwelijks lijkt te raken, hoewel hun immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is.

“Het is haast alsof het is gemaakt om dit te doen,” zei hij.

Verder vindt hij het opvallend dat je normaal gesproken pas besmettelijk bent als het slijmvlies opgezwollen is, je neus verstopt zit en je moet hoesten.

In het geval van het coronavirus ben je al heel gauw besmettelijk.

Virusonderzoek

“Het is dus gemaakt om zich snel te verspreiden en om mensen te raken die oud en zwak zijn, mensen die minder bijdragen aan de samenleving.”

Hij wees er verder op dat China een heel groot land is. In het zuidoosten van het land bevindt zich de stad Wuhan, waar de uitbraak begon.

“Is het niet opmerkelijk dat het instituut voor virusonderzoek daar ook gevestigd is? Op slechts enkele kilometers van de vismarkt waar het virus ‘ontdekt’ is?”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
1 jaar geleden

het verontrust mij dat ruim 7 miljard mensen de paar idioten niet te pakken krijgen.

deze
deze
1 jaar geleden

5G is mijn idee..
stralingsbesmetting over de planeet is losgebroken : opzettelijk in de roulatie gebracht.we worden kei en keihard voorgelogen van wat er echt achter zit
zou zo maar waar kunnen zijn, in ieder geval komt de natuur een beetje tot rust zonder al die uitstoot !
opvallende blauwe mooie luchten ook.. zou er dan eindelijk gestopt zijn met chemtrails sproeien??
Wie weet .. nu.. lekker even een frisse neus halen en genieten van het binnen-verblijf..
ik merk dat sommige mensen zich als aapjes gevangen voelen.. PROEF aapjes

we worden van alle kanten genaaid

rop
rop
1 jaar geleden

Nou daar zijn ze dan met opzetten ervan geheel in geslaagd om ouderen op te ruimen zoals ik al eerder beschreef ,dat deze virus een uitkomst is voor de zorgkosten en minder aow behoeft te betalen als veel ouderen sterven,de economische samenleving heeft niets meer aan ouderen ze kosten te veel Zorg en het brengt niets op in het laatje ,het kost teveel inspanning om deze mensen op te been te houden, dus een virus is een perfect middel ervoor,inderdaad jongeren raakt het nauwelijks, maar die heeft de economische samenleving ook nodig als de slaven van deze economische Macht, straks zijn ze uit geteld volgt voor hen ook hetzelfde ,maar misschien op een ander manier, de slaven van de toekomst mogen niet ziek worden en een economie kan geen zieke mensen gebruiken kost te veel, vandaar ook de vele medicijnen die in de omloop zijn om mensen zo gouw mogelijk weer in de economie draaiend te houden, ziek zijn mag Niet en is economisch schadelijk, we hebben nu eenmaal een onmenselijke economische samenleving , maar dat word door vele ontkent totdat ze ermee geconfronteerd worden, word men wakker en dan is het te laat voor deze,zolang mensen in een economie de materie door arbeid word verkregen klaagt men niet, en als men zn best doet word men rijkelijk beloont, O Wee als men op een gegeven moment niet meer goed kan functioneren dan loop je de kans in de toekomst opgeruimd te worden zoals ze dat nu doen met deze virus en als een soort excuus de hele wereld ermee te besmetten, als een een soort masker van de Machthebbers van het economische belang, Deze wereld draait op het economisch belang ,in werkelijkheid is het een onmenselijk systeem,,met zijn goede werken en zijn slechte werken dat niet zomaar weg te denken is, want het is daarop gebaseerd. en voorlopig zal dat zeker in de toekomst meer en meer een dictator worden..

rayoflight
rayoflight
1 jaar geleden

Zo ziet ik het :

Communistisch China heeft heel wat dissidenten opgeruimd (10M) en gaat door.
mogelijik een Corvid falun qong connectie in die zin. Dat stelen van organen CCP nu over is gegaan naar eigen bevolking. 50000 organen en meer als ik het goed heb. Grote populatie nodig om snel een match te krijgen.
Dit is 1 big money grab door CCP. Fase 2 is het om op EU soil te komen.
Geheid dat de CCP doktors in nederland komen en onze politieke flapdrollen deze zelfs verwelkomen !
Kijk italie ,China doktors , dan USA army en dan RUS.
USA weet wat er speelt. Gaat dieper dan walnutsauce. Big money , en nu de Celebs in america verhongeren kunnen ze de traffic bloot leggen.

Het geheel wat zich hier afspeelt is niets anders dan een wereldoorlog van CCP tegen de wereld.
mogelijk word Xi tot aftreden gedwongen. Als dat het geval is gaat Corona Pooff….
Als niet gaat de oorlog door. Politiek flapdrollen weten niets. Trump Q misschien , Q Adreno is slechts deel van het verhaal. Het geheel is heel complex zou hier een boek kunnen schrijven over de laatste week.

Believe it or not

Sars 2.0 is gevaarlijk . Maar wat we hier hebben is minder gevaarlijk. Het is een wapen door CCP gebruikt.

x

Check Also

capel

Professor Capel stopt met maken van filmpjes: dit is wellicht de belangrijkste boodschap die hij ooit gaf

Een jaar geleden werd aan het begin ...

de jonge

Minister De Jonge ‘is nooit bevoegd geweest’ om coronamaatregelen uit te vaardigen

In januari vorig jaar is bij ministeriële ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x