Homepagina » Columns » Janet Ossebaard » Janet Ossebaard: Buitenaards gespuis op de stoep!
Column Janet Ossebaard: Buitenaards gespuis op de stoep

Janet Ossebaard: Buitenaards gespuis op de stoep!

In mijn vorige column schreef ik over de buitenaardse artsen die ik zou gaan ontmoeten. Om maar met de deur in huis te vallen: dat was geen succes. Ik onderging een ‘sessie’, waarin ik bar weinig voelde en nog minder zag. OK, toegegeven, ik had mijn ogen dicht. Maar dan nog! Er bestaat toch zoiets als een derde oog? Nou, niet in mijn hoofd.

Mijn Gids: Myrna

Ik kreeg een buitenaardse Gids toegewezen: Myrna. De lieve schat was nog jong (slechts 125 lentes) en kwam vers uit de buitenaardse schoolbanken. Geen ervaring en enigszins timide van aard. Ik kon haar niet voelen en ook niet zien. Slechts één keer zag ik in een flits haar gezicht en-profil en dat beviel me wel: ze was verre van menselijk, zal ik maar zeggen. Maar het zachte van haar aard baarde me zorgen. Terecht, zo zou blijken.

De afgelopen week was op zijn zachtst gezegd heftig. Elke keer als ik contact probeerde te maken met Myrna bleef het angstvallig stil. Wel stapelden de synchroniciteiten zich in rap tempo op, hetgeen ik dan maar aan haar aanwezigheid toedichtte. Maar ik voelde niet de neiging om spontaan onschuldige passanten te gaan helen. Het leek wel alsof al mijn interesse was verdwenen. Eén keer probeerde ik mijn hond Claudy een healing te geven, waarna ik drie dagen sliep. Hond niks veranderd, baasje uitgeput. Ergens klopte er iets niet.

Zondag 6 september

Foto: Sterk-water.com

Janet op benefietdag Earth Matters
(Foto: Sterk-water.com)

Ik doe mee aan het Benefietdag van Earth Matters in Haren, vlak onder Groningen. Ik geef een presentatie over het Oude Egypte en de Graancirkelmakers, en ik heb de hele dag een tafel om mijn graancirkelspulletjes te verkopen. Naast mij staat Céline met een tafel vol raw-producten en… medicinale cannabisolie. Daar had ik veel over gehoord en gelezen. Je kunt er van alles mee genezen, van kanker tot MS en Epilepsie! Ik koop een flesje en begin enthousiast te druppelen. Niet dat ik ziek ben, maar meer zo van ‘Baat het niet dan schaadt het niet’. Big mistake.

Na vier dagen maak ik de balans op. Ik ben op, kapot, uitgeput, uitgewrongen, uitgewoond. Mijn nachten zijn rampzalig: nachtmerries waarin oorlog, ruzies, geschreeuw en getier elkaar in rap tempo opvolgen. Mijn lichaam sleept zich door de dag heen, mijn handen trillen, ik begin weer te roken, en ik stop met eten. Een vreemd gevoel van onrust en onveiligheid heeft zich van me meester gemaakt. Ik voel me een opgejaagd dier.

Ik leg het voor aan vriendin Ans die droogjes opmerkt: “Ik zou maar eens stoppen met die druppeltjes”. Heel verbaasd piep ik: “He? Die twee mini-drupjes per dag, dat kan toch niet de oorzaak zijn???” Maar het toeval is wel groot, dat moet ik toegeven: 4 dagen druppelen, 4 dagen niet mezelf. Mmmm… Ik rond het experiment af met de conclusie: Cannabis moet je roken, niet druppelen.

Drie dagen gaan voorbij. Mijn lichaam werkt hard aan het afscheiden van de stof. Ik voel me alsof ik van morfine afkick: zweten, onrustig, trillen, kort lontje. WTF?! Die paar druppeltjes???

Vrije wil en niet zo vrije wil

En net als ik denk: “Nu heb ik het ergste gehad”, gebeurt het. Het is maandag, 16.00 uur. Een enorme vermoeidheid komt opzetten, spoelt over me heen als een vloedgolf. Ik ga op bed liggen en zak weg in een soort twilight zone. Ik voel hoe ik tussen twee dimensies in zweef; aan de ene kant ben ik nog net wakker en weet ik wat er gebeurt, maar aan de andere kant is het alsof ik droom. Ik hoor stemmen en probeer er iets zinnigs uit op te maken. Ik weet dat ik me op de drempel van de slaap bevind, maar soms zit er iets tussen die stemmen waar je iets aan hebt in het dagelijks leven. Een wijze uitspraak van een Gids bijvoorbeeld. Ik probeer me te concentreren om te horen of Myrna iets in mijn oor fluistert. Maar de stemmen lijken volledig willekeurig. In plaats van door te schieten in de slaapdimensie, blijf ik hangen. Datgene wat in eerste instantie interessant leek, wordt steeds onprettiger. De stemmen worden harder, ze gaan schreeuwen. Conflict, woede! Ik probeer eruit te stappen, want een deel van mij heeft door dat ik gewoon in bed lig, maar het lukt me niet. Sleep paralysis, ik kan me niet bewegen, ik kan geen geluid maken, ik ben een gevangene in mijn eigen lichaam.

Om 18.00 uur maakt Claudy mij wakker. Ze heeft door dat er iets niet klopt. Ik voel me afschuwelijk maar kan me nog niet bewegen. Het duurt nog bijna een half uur voordat ik weer een beetje de controle over mijn lichaam terug krijg. Ik sleur mezelf bij de kladden uit bed en maak de balans op: HELP – I’M FUCKED!!!!!!

Buitenaardse uitsmijter ruimt op

Ik app Jacqueline, die mij in het hele ET-healing gebeuren heeft geïntroduceerd. Ze reageert gelukkig meteen en schakelt haar Gids in. Een Gids – even voor de duidelijkheid – is de tolk tussen de healer/cliënt en het buitenaardse artsenteam. Hij/zij zorgt ervoor dat er geen andere entiteiten door kunnen komen. Een soort buitenaardse uitsmijter dus. Goedwillende artsen erin, kwaadwillende entiteiten eruit. Simpel edoch doeltreffend.

De gids van Jacqueline laat zien wat er aan de hand is: Indringersdoor de cannabisolie ging ik zo open staan dat allerlei vaag volk uit andere regionen van het universum de kans kregen om naar binnen te glippen. Ze versterkten de werking van de olie, drogeerden me en zogen me helemaal leeg. Wat bleek bovendien: de assholes hadden ook nog eens een chip in mijn hoofd geplant zodat ze te allen tijde konden binnenglippen, zelfs als ik geen cannabisolie meer tot mij nam! Ik zat zogezegd vol met eikels! Buitenaards scum, tuig van de richel, low-lifes uit één of ander zwart gat! En Myrna? Spoorloos.

Jacqueline’s Gids stelt orde op zaken: de eikels worden eruit geschopt, mijn kanalen wat meer dicht gezet, wit licht erom heen et voilá: als nieuw! Myrna wordt erbij gehaald en wat blijkt: ze was er vandoor gegaan, in paniek geraakt door deze overdosis buitenaardse Hell’s Angels. Arme schat. Ik kan het me wel voorstellen hoor. Het was ook niet fijn. Maar ik had het toch wel erg op prijs gesteld als ze haar mannetje had gestaan. Bestaat er niet zoiets als een ET-Kung Fu cursus? Buitenaardse taekwondo?

Het besluit is genomen

buizerdveerEen dag later wandel ik met vriend Dries en onzer beide honden door het bos. Ik vertel hem over de afgelopen dagen. Dan ziet Dries een prachtige grote veer van een buizerd. Hij pakt hem op en roept enthousiast: “Kijk eens wat mooi!”, waarna hij hem omhoog gooit. In plaats van een sierlijke rustige neerwaartse beweging draait de veer zich in de lucht met een noodgang om en boort zich vervolgens in een fractie van een seconde met de punt in mijn derde oog. Wham! Terwijl ik uitroep: ”Nou, zo’n week was het dus!”, rolt Dries van het lachen de heuvel af en de sloot in.

Eergisteren ben ik bij Jacqueline thuis geweest voor een laatste-healing-voor-de-zekerheid. Ik heb een serieus besluit genomen: ik wil een andere Gids. Eén met ballen. Eén die blijft staan ‘when the shit hits the fan’. Ik wil een ervaren, sterke Gids. En als dat niet kan of mag, dan stop ik ermee. Dan maar geen healer worden. De afgelopen week was geen kattepis. Ik zei het al in een vorige column: It’s not all Love & Light on the other side. Dit zijn geen energieën om mee te spelen.

Tijdens de (prachtige) sessie met Jacqueline en haar Gids en ET-artsen wordt er gekeken naar mijn derde oog: er zit iets wat er niet hoort. Het blijkt een soort filtertje te zijn, erin gezet door het ET-tuig om er stiekem toch weer in te kruipen! Chip eruit, filter erin! Klojo’s. Eruit met dat ding. Wanneer ze zeker weten dat alles OK is, stel ik mijn vraag. Mag ik een andere Gids? Rechts van mij voel ik een krachtige energie verschijnen. Hij heeft veel ervaring, ik voel dat het klopt. Ik zie letters: twee a’s en een j(-klank). Ook verschijnt an…. Ik was nooit goed in Cijfers & Letters, dus Jacqueline geeft het maar prijs: Andreas. Ik voel me zo blij van binnen! Dat wat ik niet voelde bij Myrna, met alle respect, voel ik wel bij Andreas. Ik neem afscheid in alle liefde van Myrna. Zij krijgt verdere begeleiding en scholing en heeft er vrede mee.

Met Andreas durf ik bergen te verzetten! Meteen stelt Jacqueline voor om samen haar man Philip een healing te geven. Ik spring in het diepe. Alles stroomt. Ik weet precies wat ik moet doen, waar ik moet staan, hoe mijn handen bewegen. Ik krijg het heel warm, mijn handen tintelen van de energie die eruit stroomt en bij Philip naar binnen knalt. De beelden en informatie die ik doorkrijg worden bevestigd door de woorden van Jacqueline. Ik heb het gevoel dat ik dans, het is zo natuurlijk, zo fijn en tegelijkertijd zo gewoon!

De rust is weergekeerd

Ik ben weer de oude. Of misschien toch ook een beetje de nieuwe? In ieder geval straal ik weer. Ik eet weer gezond, ik rook niet meer, ik slaap goed, droom normaal, heb weer energie en kan weer lachen. Ik voel me weer rustig en blij, het opgejaagde dier is weg. De boze Aliens zijn weg. Fuck’m! Ze komen er nooit meer in!

De komende tijd ga ik elke week gezamenlijke healing-sessies doen met Jacq. Vrijwilligers genoeg! Pas als ik me 100% zeker voel ga ik ermee naar buiten. De komende columns ga ik hier dan ook niet verder over schrijven. We gaan het weer ouderwets hebben over graancirkels en aanverwante zaken!

Nu eerst naar Zuid Frankrijk, een week lang workshop geven bij La Vie Tara.

Het leven is weer mooi.

La Douce France… here I come!

Janet Ossebaard

 

Voor een buitenaardse healing, mail Jacqueline Fiolet: jacqueline.fiolet @ telfort.nl (zonder spaties)

Voor meer info over de graancirkels:
www.circularsite.com
www.facebook.com/graancirkels crop circles

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stefan
Stefan
7 jaren geleden

Toch wel een beperkte visie wat betreft cannabis.

De vraag is:

Veroorzaakt cannabis de gekte, of laat het het juist zien?

Wijnanda
Wijnanda
7 jaren geleden

Lieve Janet, een shit ervaring (van dagenlang), maar 1 ding hebben ze niet te pakken kunnen krijgen!
Je gevoel van humor. En echt….samen met Jacqueline & Philip komt het allemaal goed. Veel succes met deze (extra) dimensie in je leven

Wijnanda

Huisheks
Huisheks
7 jaren geleden

Cannabis olie neem je niet onder het motto ; baat het niet, dan schaadt het niet.
Dan neem je als je weinig andere opties meer hebt, in geval van ziekten.
Het is een potent middel. En niet om “zomaar ” eens uit te proberen.
Je neemt toch ook geen ibuprofen zonder reden ?

Jos
Jos
7 jaren geleden

Ik heb werkelijk geen idee wat ik met dit soort columns moet. Blijkbaar alleen geschreven voor “insiders”.

x

Check Also

janet ossebaard

Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’

De documentaires van Janet Ossebaard over de ...

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x