Homepagina » Columns » Janet Ossebaard » Janet Ossebaard: Slavernij. Hoe vrij ben jij?
Moderne slavernij

Janet Ossebaard: Slavernij. Hoe vrij ben jij?

Tijdens de Egypte Themadag een maand geleden vertelde ik over de Anunaki: de bewoners van Niburu, een planeet die deel uitmaakt van ons zonnestelsel, maar een heel lange omlooptijd heeft (om onze zon heen) van maar liefst 3.600 jaar. Ik vertelde het prachtige scheppingsverhaal dat duizenden jaren geleden op de Sumerische kleitabletten werd achtergelaten. Afbeeldingen in EgypteHet werd het oudste geschrift ter wereld en vertelt over de Anunaki – de Elohim en de Nefilim heten ze in onze Bijbel – die op aarde kwamen om goud te delven waarmee de gaten in de atmosfeer van hun thuisplaneet gedicht konden worden. Alleen zo kon de toekomst van Niburu en de Anunaki worden gegarandeerd.

Een prachtig verhaal, waarvan de kleurrijke afbeeldingen terug gevonden kunnen worden op de muren van de oude Egyptische tempels waar ik begin mei met open mond rondliep.

Karin, één van de deelnemers van de Egypte Themadag, vroeg op een gegeven moment: “Maar Janet, je spreekt nu wel zo liefdevol over de Anunaki, maar ze hebben ons toch als slaaf gemaakt? We werden toch geschapen om het goud voor hun uit de grond te halen?”

Tja, daar had ze een goed punt.

We werden inderdaad gemaakt om het vuile werk op te knappen. Maar vonden we dat erg? slavenIs slaaf zijn altijd erg? Is het per definitie slecht? De vraag van Karin bleef nog dagen in mijn hoofd rondspoken…

Natuurlijk riep mijn verstand ogenblikkelijk: “Ja, dat is per definitie heel erg slecht!”

Ik kreeg spontane associaties met zwarte slaven, vrouwen die als slaven worden verkocht en andersoortige vreselijke hoofdstukken uit de menselijke geschiedenis.

Maar toen ik er langer over nadacht realiseerde ik me dat de meeste mensen op deze aardkloot slaven zijn en dat helemaal niet zo vreselijk vinden.

Vrijwillige slavernij

Ik ken mensen die in loondienst zijn en elke dag met tegenzin naar hun werk gaan. Loonslaven worden ze wel genoemd. U kent er ook vast wel een paar. Ze staan onmenselijk vroeg op (“om de files voor te zijn”), hijsen zich met tegenzin in kleren die ze never-nooit-niet zelf zouden uitkiezen, en zijn de hele dag bezig met iets waar ze niet blij van worden. Aan het eind van de eindeloos lijkende dag gaan ze terug naar huis, waar ze te moe zijn en te vroeg naar bed moeten om er nog een leuk sexleven op na te houden. Ze leven om te werken, zodat ze de rekeningen kunnen betalen, zodat ze kunnen leven, etc. Een eindeloze loop

In mijn ogen een hondenleven. Over mijn lijk dat ik daar ooit voor zou kiezen. Ik zou langzaam maar zeker afsterven.

LoonslavenAls je deze loonslaven vraagt waarom ze zo leven, dan is hun antwoord veelal: “Omdat ik anders mijn hypotheek niet kan betalen”, of “Omdat ik wel graag dit jaar naar de wintersport ga”. Onvoorstelbaar maar waar: het gros van onze samenleving kiest vrijwillig voor een (loon)slavenbestaan. Als ik terloops opper dat ze dat toch ook op een andere manier kunnen verwezenlijken, kijken ze me aan alsof ik opgenomen moet worden. Op een gesloten afdeling. “Zelfstandig worden bedoel je? Veel te veel onzekerheid…”

En daar zit ‘m nu precies de bottleneck: de meeste mensen zijn verliefd geworden op de zekerheden in hun leven. En dat maakt van hen (vrijwillige) slaven. Is dit per definitie slecht? Nee, volgens mij niet. Deze mensen zijn deep down heel gelukkig met hun leven. Het verloopt volgens plan, ze kunnen het overzien, ze hebben controle over hun leven en dat geeft zekerheid. En die zekerheid geeft weer een vorm van geluk. Stel dat hun baas ineens zegt: “Weet je, waarde werkslaaf, ik heb er nog eens over nagedacht en besloten je vrij te laten. Dat schijnt goed te zijn voor mijn karma. Je bent vrij. Je kunt gaan waar je maar wilt”. De arme slaaf zal in totale paniek ontsteken! Hoe moet hij nu zijn wensen verwezenlijken? Wie zorgt er nu nog voor zijn veiligheid en zekerheid? Wie moet nu al die beslissingen gaan nemen? De kans is groot dat hij zal besluiten te blijven.

Vrij zijn, of toch liever niet?

Toen de Berlijnse muur viel was iedereen aan de oostzijde blij: ze waren vrij! geketendNu konden ze eindelijk gelukkig worden! Twee jaar na dato bleek tijdens een onderzoek dat zo’n 80% terug wilde naar het oude regime; men kon de vrijheid niet aan. De vrijheid, de onzekerheid, de ongestructureerdheid, er kwam zo vreselijk veel op hen af! Ze wilden gillend terug naar de veilige kleine wereld van hun slavenbestaan…

Ongelofelijk maar waar. En wat te denken van de wereldreligies? Overal ter wereld vertellen religieuze leiders miljarden volgelingen hoe ze moeten leven en wat ze moeten doen om Gods gratie te krijgen. En ze doen het! Ze doen het met liefde. Ze zijn slaven van het systeem, maar ze doen het jubelend.

Toen de Anunaki ons schiepen in hun evenbeeld, zo’n 430.000 jaar geleden, en Homo Sapiens plotsklaps de aarde begon te bevolken, werden we de mijnen ingestuurd om goud te delven. Onze verre voorouders – als werkslaven gecreëerd – deden dit met liefde. Zij zagen de Anunaki als Goden; zij hadden ons immers geschapen? Ze konden dingen die bovennatuurlijk leken, zoals door de hemel klieven in glanzende UFO’s en mensen genezen op wonderbaarlijke wijze en als je niet gehoorzaamde kreeg je een soort bliksemschicht naar je donder geworpen. Goden waren het! En onze over-over-over-overgrootouders zullen het als een eer hebben ervaren (de grootst mogelijke eer zelfs) om het Godenwerk te mogen doen. Eerbaarder werk was niet te bedenken. Ik durf te wedden dat ze vrijwillig en zich zeer vereerd voelend in de mijnen afdaalden.

Slaven van de Goden, slaven van het systeem, slaven van de werkgever, de banken en de aandeelhouders. Wat maakt het uit? Is er iets veranderd in de afgelopen 430.000 jaar? Op mijn sombere dagen denk ik van niet. Dan denk ik dat mensen per definitie masochistische wezens zijn, die maar al te graag de rol van slaaf aannemen. Dan kijk ik naar de ontwikkelingen in de wereld en zie ik hooguit een paar mensen de barricades opgaan om te roepen dat we in de greep van de Illuminati zitten en dat we ons moeten los worstelen.

vrijheidIn ons eigen kleine landje vinden de meeste mensen het prima dat kinderverkrachter Demmink nog steeds vrij rondloopt, dat Rutte liegt dat ie barst over MH17, en dat de Brusselse naheffing van 642 miljoen gewoon betaald wordt. Wat is er in Godsnaam voor nodig om mensen wakker te schudden? Wat is er voor nodig voordat mensen hun handboeien afschudden?

Sommigen onder ons geloven dat we geprogrammeerd zijn tot slaaf. Dat ons DNA in lang vervlogen tijden is gemanipuleerd waardoor we geprogrammeerd zijn om orders op te volgen zonder vragen te stellen. Ik geloof dat niet. Elke kleuter vraagt de godganse dag “Waarom dan?” of de variant “Waarom niet?”, tot de ouders er helemaal krankjorum van worden. Van nature stellen we vragen, zijn we kritisch, willen we weten. Maar het wordt eruit geramd als we ouder worden. Door opvoeders, leraren, instellingen, kerken, legers en werkgevers.

En weet je wat? We leggen ons daar vrijwillig bij neer. VRIJWILLIG! Niks geen gekloot met ons DNA. We doen het zelf. Ter meerdere eer en glorie van ons ego. Want we willen namelijk wel heel graag die beloning: salaris, pensioen, erkenning, status, zekerheid, veiligheid. Daar ruilen we maar al te graag onze vrijheid voor in. Vrijwillig.

Ongelofelijk maar waar…

Op mijn niet-zo-sombere dagen zie ik dat er iets aan het veranderen is, wereldwijd. Wereldwijd protestDan zie ik enorme demonstraties tegen corruptie, tegen politiegeweld, tegen Monsanto, tegen chemtrails. Duizenden mensen gaan de straat op. Niet in Nederland, maar toch.

Wereldwijd zie ik de tendens dat mensen wakker worden

Dat mensen weer gezonde, kritische vragen gaan stellen. Dat ze hun stem weer laten horen. Er komen steeds meer klokkenluiders. Steeds meer mensen gaan inzien dat we geen leiders meer nodig hebben. Wat een prachtige ontwikkeling…

Uiteindelijk is het allemaal terug te brengen tot één vraag: wanneer gaan we ons realiseren dat de zogenaamde veiligheid en zekerheid waar we ons zo aan vast klampen en waar we vrijwillig onze vrijheid voor hebben opgeofferd, slechts een schijnveiligheid en een schijnzekerheid zijn? Er is niet zoiets als zekerheid of controle in het leven. Het zijn de grootste illusies die ons tot slaaf hebben gemaakt. We klampen ons vast aan gebakken lucht.

Van mij mag het hele systeem indonderen. Misschien vallen dan de schellen van onze ogen en gaan we inzien dat wijzelf de Goden zijn waar we op hebben gewacht. Dat wij onze eigen innerlijke leiders zijn en dat we vanuit liefde, compassie en overvloed met elkaar kunnen leven. Als we daar tenminste voor KIEZEN.

Is slavernij per definitie slecht?

Kiezen we voor ons slavenbestaan of kiezen we voor vrijheid? Vragen die zo simpel lijken maar het niet blijken te zijn als je er langer over nadenkt. Als puntje bij paaltje komt zullen we het moeten hebben van ons bewustzijn: hoe bewust zijn we ons werkelijk van al dit soort zaken? Hoe bewust maken we keuzes in ons leven? Hoe bewust luisteren we naar de mainstream media en de politieke leiders? Hoe bewust zijn we ons van de grootschalige manipulatie die plaatsvindt om ons in een keurslijf te houden?

Pas bij voldoende bewustzijn kunnen we doelbewust kiezen voor vrijheid, liefde, overvloed, saamhorigheid, compassie. En bewustzijn kun je niet afdwingen. Je wordt bewust als je er klaar voor bent. Bij de één gaat dat sneller dan bij de ander, afhankelijk van vele factoren.

100e aap effect

aapjeIk blijf hardnekkig geloven in de 100 apen: we hoeven maar een kritieke massa te bereiken om het omslagpunt te bereiken. Slechts een bepaald percentage van de gehele wereldbevolking hoeft bewust te worden, dan zal in één klap de rest ‘meegepakt’ worden. Als een besmettelijk virus zal dan in een fractie van een seconde de hele wereldbevolking bewust zijn. Of ze nou willen of niet. Zoek het maar op: de 100 apen. Wetenschap waar geen speld tussen te krijgen is.

En als ik dan de foto’s en video’s zie van al die mensen wereldwijd die de barricades opgaan, soms met gevaar voor eigen leven, omdat ze het ZAT ZIJN!, dan glimlach ik en denk ik bij mezelf: “Dat gaat goed jongens. Misschien hebben we nog maar één aapje nodig!”

Janet Ossebaard

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
domoor
domoor
6 jaren geleden

Je lijkt wel gelijk te hebben mevrouw Ossebaard, toch klopt er ook iets niet in jouw verhaal.

“En weet je wat? We leggen ons daar vrijwillig bij neer. VRIJWILLIG!”

Dat is natuurlijk niet waar je zegt het zelf al:

” Van nature stellen we vragen, zijn we kritisch, willen we weten. Maar het wordt eruit geramd als we ouder worden. Door opvoeders, leraren, instellingen, kerken, legers en werkgevers.”

Daar is het he? Leerplicht en opvoeders daar begint het. vrijwillig is het zeker niet conditioneren dat is het woord.

Ellie
Ellie
6 jaren geleden

Beste Jeanette, ik heb het verhaal van de 100e aap ook altijd geloofd, totdat ik er inderdaad op ging googelen en erachter kwam dat het een broodje aap verhaal is.
Kijk maar op Wikipedia.
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Honderdste_aap
Dat het verhaal van de Japanse apenkolonie onjuist blijkt te zijn, bewijst natuurlijk ook weer niet dat de basisgedachte dat er slechts een kritische massa nodig is voor verandering, onjuist is. Alleen verwijzen naar de 100 apen en stellen dat er wetenschappelijk geen speld tussen is te krijgen, kan niet.

Peetje
Peetje
Reactie op  Ellie
6 jaren geleden

Wikipedia is nou niet echt een betrouwbare bron: https://www.ninefornews.nl/video-vertrouw-wikipedia-niet.

Wikipedia geloven is net zoiets als geloven wat er allemaal in de Telegraaf staat, of wat er allemaal op het nieuws gezegd wordt en het heeft NUL ‘wetenschappelijke’ waarde.

ptrp
ptrp
Reactie op  Ellie
6 jaren geleden

100e aap is n metafoor. n concept om n principe te verduidelijken.
het is trouwens wel aangetoond dat apen op de japanse eilende hun voedsel gingen wassen, terwijl er geen connectie tussen die eilanden was, behalve vissers.
keken die apen tv?

Camiel
Camiel
6 jaren geleden

Een goed verhaal, maar op 1 punt loopt het spaak. Net zoals velen ben ik een loonslaaf, maar zeker niet vrijwillig. Helaas ben ik pas 2 jaar geleden wakker geworden en dan kijk je om je heen. Zie je dat je een hypotheek hebt die groter is dan de waarde van je huis. Dat je een relatie hebt met iemand waar je ook rekening mee moet houden.
Wat dit verhaal niet verteld hoe wij loonslaaf zijn geworden: door geld. En zolang er geld is, is het moeilijk, misschien wel onmogelijk om uit het systeem te stappen zonder met je gezin op de straat te belanden met een dikke schuld. Dus kom je tot de conclusie dat je door moet gaan.
En nee dit is niet vrijwillig. Ik realiseer me dit heel goed.
Ik heb geen zekerheden nodig, maar een dak boven mijn hoofd voor mijn gezin lijkt me wel handig.

Daarom pleit ik al een tijd voor een geldloze wereld, want dit kan. De schaarste die er is, is gecreeerd, maar is niet echt.

Janet Ossebaard
Janet Ossebaard
Reactie op  Camiel
6 jaren geleden

Camiel, je hebt helemaal gelijk. Een column mag ook lekker zwart-wit, zolang het mensen maar tot nadenken aanzet 🙂
Geld is en blijft een hekel punt. Ik hoop echt dat het geldsysteem zoals we dat nu kennen gaat instorten, liever vandaag dan morgen. En ik geloof er stellig in dat dat ook GAAT gebeuren.. Mensen zijn het zat. Over de heel wereld. Er zijn al andere monetaire systemen bedacht, zonder rente. Daar geloof ik in. En naar een dergelijke samenleving gaan we.

Ellie, helemaal waar hoor, en ook daar ben ik helemaal transparant in. Het is allemaal niet zo simpel als ik schrijf, maar dat is juist de bedoeling van een column he? In deze samenleving kunnen we nog steeds niet zonder geld. Ik leef in een stacaravan zodat ik mijn graancirkelwerk kan doen. Zonder subsidies, zonder steun in welke vorm dan ook maar. Dat heeft consequenties. Reken maar! En dan nog kan het fout gaan.

Maar wat hier gebeurt is juist goed: we praten erover, we gaan in discussie, we delen ideeën uit! Dat is in mijn ogen de bedoeling van een column. Wat je ziet wereldwijs is dat mensen weer kritisch gaan nadenken en de conditionering doorbreken. En wat blijkt dan? Dat we ons kunnen organiseren, de barricades op kunnen gaan en onze stem weer kunnen laten horen. Dan blijken we als volk veel sterker te zijn dat we dachten! Wat je nu wereldwijd ziet gebeuren is nog maar het begin. Spannende tijden hoor!

Lucy
Lucy
6 jaren geleden

Janet je moet dan ook in je verhaal vertellen, dat je vorig jaar toen je aan je nek hernia geopereerd moest worden, je een oproep deed via de email om een vrijwillige donatie, wegens het stilliggen van je werkzaamheden. Dát is pas transparant.

Josefien
Josefien
6 jaren geleden

Janet, wat een prachtig artikel!

Het komt er eigenlijk op neer dat we deepdown gewoon bang zijn. We hebben angst om zonder geld te komen zitten, angst om kou te moeten lijden of niet genoeg te eten te hebben. Deze angsten hebben we van nature én het wordt ons dagelijks via de media ingepeperd! (Wikipedia is daar ook onderdeel van, voor informatie moet je daar juist NIET zijn.)

Zie daar maar eens boven te gaan staan, zie maar eens vanuit je eigen kracht en ‘weten’ te vertrouwen dat het altijd goed komt. Dat vereist een bepaalde spirituele ontwikkeling, waar veel mensen (nog) niet aan toe zijn. Dus, ga lekker zo door met schrijven, dat doe je geweldig goed, schud ze maar wakker!

Jos
Jos
6 jaren geleden

Goede column van Janet. Met een inhoud die zeer relevant is vandaag de dag. Met vragen die ik mezelf, als rechtgeaarde loonslaaf, ook regelmatig stel. Want ik snap er helemaal niets meer van…..

Ik snap er niets van, hoe mensen -mezelf incluis- zich zo totaal vrijwillig opstellen als slaaf. Hoe ze zich laten wijsmaken dat het bij “hun baas” écht gaat om de mensen. Dat ze zich laten wijsmaken dat ze zichzelf bij “hun baas” hélemaal kunnen ontplooien. Hoe mensen ieder week -tig onbetaalde overuren maken voor de baas, om maar vooral te etaleren hoe gemotiveerd ze zijn.

Ook na werktijd (vaak ‘s avonds laat) thuis op de bank voor de TV met de laptop op schoot tóch nog even iets doen voor de baas. Want het móet klaar. Uren reistijd exclusief files voor je job? Voor iemand die geen 9 to 5 mentaliteit heeft is dat geen probleem. Kwestie van een beetje flexibel opstellen, toch? En in de file staan, dat doe je maar in je eigen tijd! Dus de tijd die je daarmee verliest haal je maar netjes weer in bij “je baas”. Je bent toch goed gemotiveerd, of niet soms?

En als je kinderen hebt: daar is de opvang voor. Beide ouders werken, want ze moeten zich optimaal kunnen ontplooien. Ik persoonlijk heb nog steeds niet uitgevogeld hoe je jezelf in een machts-hierarchie optimaal zou kunnen ontwikkelen. Maar de baas heeft voor jou een POP formulier bedacht, en misschien heb je ook nog wel een coach, waarmee je kunt gaan bekijken wat voor jou het beste is!

Mensen, laat me niet lachen!!! Uiteindelijk wordt er van je verwacht dat je gewoon doet wat de baas zegt. Vroeger was dat gewoon duidelijk. Tegenwoordig is er een zoet sausje overheen gegooid dat het allemaal om jóu zou gaan. Niets is minder waar. En ondanks dat: het bedrijfsleven blijft maar klagen over de arbeidsmoraal van de Nederlander. Maar vraag op een verjaardagsfeestje maar eens of iemand zich een slaaf voelt…..Oh nee!! Hoe kom je daarbij! De economie trekt weer aan, we hebben het hartstikke goed!

Luitjes: we zijn vanaf de jaren ’80 compleet gemindf*cked met zoetgevooisde woorden, met zoetsappig marketing- en managementjargon. En het is allemaal Orwelliaanse doublespeak…..

domoor
domoor
6 jaren geleden

http://achterdesamenleving.nl/de-waarheid-over-ons-onderwijssysteem-met-john-taylor-gatto/

Bijna 6 uur uitleg over onderwijs?
Kijk er maar eens naar en begin dan over loonslaven die daar VRIJWILLIG ervoor kiezen.
Conditioneren met hoofdletters mevrouw Ossenbaard………..
De loonslaven kiezen er niet voor er is geen keuze zwemmen of verzuipen.

Janet Ossebaard
Janet Ossebaard
Reactie op  domoor
6 jaren geleden

De meeste mensen die ik ken en die in deze situatie zitten, kiezen er wel degelijk voor. Want ze willen hun woning met 3 slaapkamers niet inruilen voor een stacaravan. Vrijheid of luxe? De meesten onder ons kiezen voor luxe. Kijk maar eens goed om je heen. Zo is het echt. En vervolgens klagen ze steen en been.

Ik zal nog een leuke opwerpen voor deze discussie:
We zitten in NL met 16.000 daklozen en we geven 70 miljoen euro uit aan vuurwerk.
Ben ik nou gek?????
En dan roepen dat we mind-controlled zijn???

Weet je wat de realiteit is? Dat heel veel Nederlanders egoïstisch zijn.
Er is geld ZAT! Ook bij de gewone middenklasser.
Als wij (en dan heb ik het niet over de bovenlaag van de maatschappij die extreem veel verdient maar gewoon over jou en mij) niet met z’n allen 16.000 daklozen kunnen helpen, maar wel miljoenen per jaar uitgeven aan vuurwerk, bier en voetbal, dan klopt er toch iets niet?
Dan is het toch te absurd voor woorden dat we lopen te klagen?
Dat we lopen te blaten over mind-control en illuminati?
We doen het zelf hoor!
DAT bedoel ik met VRIJWILLIG!

Jos
Jos
Reactie op  Janet Ossebaard
6 jaren geleden

Dit vind ik de spijker op zijn kop!

henk
henk
Reactie op  Janet Ossebaard
6 jaren geleden

ga ervanuit dat dit de comment is die je bedoelde aangezien dit je eerste comment is die ik tegen kom als ik naar boven scroll..

“Want ze willen hun woning met 3 slaapkamers niet inruilen voor een stacaravan.”
Waarom zouden ze moeten? en waarom zouden ze niet klagen over een groep gewelddadige gasten die bijv. een deel van hun eigendom opeisen om hun zogenaamde eigendom te mogen behouden?

“Dan is het toch te absurd voor woorden dat we lopen te klagen?
Dat we lopen te blaten over mind-control en illuminati?”

Dat de gemiddelde (lees: massale meerderheid van de) mens loopt te klagen is absurd in de zin van dat ze het inderdaad zelf doen, maar dat beseffen ze niet door de (angstgebasseerde) mind-control en hun moedwillige kop in het zand steken (dankzij hun geaard zijn in angst).

Dat de massale meerderheid incl. de massale meerderheid die loopt te blaten over mind-control en illuminati zich zo gedragen als ze doen is dankzij die mind-control.
Of dacht jij dat de massale meerderheid zich volledig bewust is van hoe de wereld werkt (natural law) oorzaak en gevolg etc..? dan zaten we niet in deze situatie, hadden we geen government (gubernare mens, mind control).
Wat is mind control volgens jou als jij denkt dat hier geen mind control in het spel is?

Het is oa mind control dat mensen bijv. denken dat het legitiem is dat een clubje mensen eigendom steelt, maar al geloven ze dat, als ze hun eigendom niet afstaan dan krijgen ze toch echt de loop van een of meerdere pistolen te zien, dat is niet vrijwillig als mensen de optie krijgen niet te betalen dan betaald niemand. alles wat overheid doet is een doodsbedreiging van de death cult die het is.

Maar de oplossing ligt in the realm of causation (mind), niet in the realm of effect(de wereld om ons heen)

Dus geef je spirituele eenheden wijs uit (tijd en aandacht) om echte MON EYE te krijgen. dus SPENDEER je tijd wijs en BIED aandacht.. https://www.youtube.com/watch?v=ASUHN3gNxWo&index=1&list=PLrxa_yRZ28s67vV_EQPzfTMTl8lbnnzO-

domoor
domoor
Reactie op  henk
6 jaren geleden

Een lange zit,maar dank je wel Henk voor je link!

johan heerema
johan heerema
Reactie op  Janet Ossebaard
1 jaar geleden

al die dingen,, die we exstra hebben,, daar word voorgewerkt, en gespaard,,, het komt niet aan waaien!!!
janet ossebaard leeft zelf ook luxe,,, ze laat d,r zelf onderhouden door,,,,, d,r vent,
dus,,, is ze zelf ook ego ,,,, want ze gaat ook niet met, haar kloten,, in de maatschapij

henk
henk
6 jaren geleden

Heb niet het hele stuk gelezen, maar iemand is geen slaaf omdat ie voor een baas werkt.. mensen zijn slaven doordat ze onder mind control staan en het toestaan dat ze onder een doodsbedreiging een groot deel van hun loon, een deel van elk verkocht product etc. etc. en gewoon puur over eigendom geld(energie) moeten afdragen aan hun slavendrijver.
En dat ze verplicht zijn waardeloos papier te gebruiken als ruilmiddel waar ze de waarde uit printen (verborgen vorm van roof (belasting)).
En dat ze worden beperkt in hun (vredige, niemand anders schade toebrengende) doen en laten onder een doodsbedreiging van hun slavendrijver. En de reden waarom mensen in de struggle van het leven zitten, waarom de standaard van het leven naar beneden gaat, alle problemen waarvoor de mensen denken hun slavendrijver nodig te hebben (en daarmee het bestaan van de slavendrijver mogelijk maken) worden veroorzaakt door die slavendrijver.
De symptomen worden naar voren geschoven als het probleem en de oorzaak word naar voren geschoven als de oplossing en de oplossing word omschreven als een of ander monster dat overwonnen moet worden.

Het is gubernare mens (mind control) het is niet meer de tijd van de directe zweep, dat zou geen stand houden, het is mensen dom houden, weghouden van specifieke informatie(natural law), misleiden via media etc. en ze via media etc. continu blijven voordragen dat de wereld in chaos zou zijn als de slavendrijver er niet was, terwijl juist de aanwezigheid van de slavendrijver chaos is.. zelfs het woord voor een situatie zonder een slavendrijver (externe heerser) (anarchie) hebben ze door continu herhaling laten associeren met chaos.

Janet Ossebaard
Janet Ossebaard
Reactie op  henk
6 jaren geleden

Henk, zie mijn reactie hierboven…

Ea1
Ea1
6 jaren geleden

Wij zijn niet gemaakt door anunaki. Ik ben een cosmisch wezen op aarde. OUD Egypte is een Pleadisch en Sirian vibration en creatie.

Het is echt een grote misverstaand om te denken en te beweren dat we gemaakt zijn om als slaven te werken. Sumerische tableten aanhalen komt goed uit het huidig finacieel en politiek stelsel, waarbij uit mensen letterlijk munt wordt geslagen. En wie staat er op de munt Willem- Alexander.

Sumerische verhaal komt erg goed uit voor de promotie van de NWO. NWO is behalve, dat het munt kloperiij is, is ook een reptial-grey conventie.

Via de NL BEA en de Trix, Bilderbergs, worden mensen in NL en de wereld tot werkslaven gemaakt.

Invloed en bijdrage van het NL Koningshuis wordt erg onderschat door grote delen van de bevolking, dat in de waan met vlaggetjes loopt te zwaaien bij het koninklijke stoet.

Henk de Groot
Henk de Groot
6 jaren geleden

Een mens en een persoon zijn niet gelijk voor de wet. Een mens is een natuurlijke entiteit (van vlees en bloed); een persoon is een juridische entiteit. Het woord ‘persoon’ is een verkorte weergave van natuurlijk rechtspersoon of Natuurlijk Persoon. Feitelijk is de persoon een Stroman of een Handelsfictie.

Op het moment dat een baby door de ouder(s) bij de Burgerlijke Stand van de geboortegemeente wordt aangegeven, wordt voor deze mens via de inschrijving in de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) een Natuurlijk Persoon gecreëerd. Die Natuurlijk Persoon is “eigendom” van de Staat. Met alle belastingverplichting van deze Natuurlijk Persoon als onderpand leent de Staat vervolgens vele honderdduizenden euro’s op de kapitaalmarkt. Vanaf dat moment is de persoon feitelijk een slaaf van de staat. Vandaar dat ieders persoonsnummer, aangeduid als Burger Service Nummer (BSN), feitelijk een Burger Slaven Nummer is (stamt uit de VOC-tijd).

Er is een juridische procedure ontwikkeld waarmee een mens het eigenaarschap van zijn Natuurlijk Persoon claimt. Na afloop hiervan is de Staat niet langer eigenaar van de Persoon in kwestie, maar de betreffende mens zelf. En daarmee wordt het grondrecht op soevereiniteit voor de mens in kwestie ook van toepassing voor de persoon.

x

Check Also

arts

Arts haalt uit naar Klaus Schwab in discussie over vaccineren: ‘Over mijn lijk’

Niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen ...

zuckerberg

Facebook-baas Zuckerberg uit zorgen over bijwerkingen coronavaccins in gelekte video

Er is een filmpje opgedoken waarin Facebook-baas ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x