Bewustzijn

Je hoeft niets te leren, alles zit al in het junk-DNA

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Emoties zijn de brandstof voor je interdimensionale reizen en je stuurt deze reizen door middel van je gedachten. Je emoties en gedachten vormen samen je bewustzijn.

Je interdimensionale reis vindt plaats zolang je emoties zich in het spectrum van onvoorwaardelijke liefde bevinden en je gedachten gericht zijn op je reis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op het moment dat angst je gedachten of emoties binnendringt wordt je bewustzijn verlaagd en eindigt je reis. Daarentegen eindigt je reis soms ook vanwege een tekort aan tijd of omdat je de hogere staat van bewustzijn niet langer kunt vasthouden. Je bent gewend geraakt aan de fysieke Aarde. Daarom zijn je hersenen nog steeds ingesteld op die frequentie.

Omdat jij en Gaia je in het proces van Ascentie bevinden weet je dat de driedimensionale expressie van realiteit ten einde komt. Dit besef kan een grote invloed hebben op je emoties. Daarom is het van belang elke emotie te eren, omdat het controleren van je emoties één van de grootste uitdagingen is die je hebt gehad gedurende je incarnaties op Aarde.

Wanneer je in je bewustzijn reist, raakt je brandstof op als je emoties toelaat die gebaseerd zijn op angst. Als gevolg daarvan keldert je bewustzijn gelijk naar de derde dimensie, of zelfs het lagere astrale niveau. Wanneer je angst voelt opkomen kun je steun vragen aan je innerlijke gidsen of je hogere zelf. Open je ogen als je voelt dat dit niet lukt.

Onvoorwaardelijke liefde verbindt je gelijk met je galactische familie die je beschermt en assisteert gedurende je reis. Deze sturing en bescherming vormen de basis voor het in stand houden van je verruimde bewustzijn. Onthoud dat je voorstellingsvermogen in feite bestaat uit vijfdimensionale gedachten en niets te maken heeft met fantasie.

Als je al je gedachten in het dagelijks leven kunt controleren, kun je gedachten tijdens interdimensionale reizen controleren. Er zijn veel versies van jezelf, dus de dimensie die je bezoekt wordt bepaald door de versie van jezelf die stuurt en denkt.

Het fysieke lichaam is de vorm die je bewustzijn vasthoudt om de derde dimensie te kunnen ervaren. Jij bent het bewustzijn en het lichaam bevat jou. Jij bent echter overal, in elke realiteit, in elke dimensie, in elke frequentie, omdat je onderdeel bent van het ene bewustzijn. Omdat alles wat je waarneemt daar ook een onderdeel van is, is alles wat je waarneemt onderdeel van jou.

Vijfdimensionaal bewustzijn

Interdimensionaal reizen is het proces waarbij je lang genoeg een vijfdimensionaal bewustzijn kunt vasthouden zonder daarbij beïnvloed te worden door beperking, afscheiding en angst. Omdat afscheiding beperking creëert is het van belang je bewustzijn af te stemmen op het eenheidsbewustzijn. Deze vrijheid stelt je in staat interdimensionaal te reizen.

Veel baby’s die voor het eerst incarneren op Aarde zijn nog niet geprogrammeerd door de doctrines en kunnen gemakkelijker naar de hogere dimensies reizen. Ze doen dit echter zeer vaak, maar dit proces kan niet worden waargenomen door bijvoorbeeld de ouders. Voor andere mensen lijkt het alsof ze enkel even hun ogen sluiten. Velen van jullie deden dit als kind. Wanneer je echter je ouders op de hoogte stelde van je ervaringen was hun reactie vaak dat ‘je je het inbeeldde’. Je begon te twijfelen aan je excursies naar andere werelden of je hield ze geheim.

Je vermogen om interdimensionaal te reizen ligt, evenals de rest van je multidimensionale bekwaamheden, opgeslagen in het DNA dat bekend staat als junk-DNA. Het gaat hier om maar liefst 97 procent van je DNA. Je hoeft dus niets te leren. Je hoeft deze DNA-bestanden alleen maar uit te pakken. Dit werkt alleen met behulp van zuivere onvoorwaardelijke liefde en hoger licht. Je bent constant bezig dit te downloaden. Sommige mensen downloaden echter sneller dan anderen, alles volgens plan.

De buitenaardsen staan altijd paraat om je te helpen met het downloadproces. Het enige wat je hoeft te doen is vragen. Terwijl je deze hogere frequenties van energie integreert, wordt je junk-DNA automatisch geactiveerd.

Wanneer je het junk-DNA hebt geactiveerd bestaat de illusie van afscheiding niet langer en ervaar je jezelf als één met de ascenderende Aarde. Binnen je huidige expressie van de driedimensionale Aarde is de kritieke massa al bereikt. Daarom is de Ascentie in de vijfdimensionale realiteit van jouw keuze al voltooid binnen het eenheidsbewustzijn van Gaia.

Bron: Multidimensions.com

Meer over: Interdimensionaal reizen is makkelijker dan je denkt

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x