Channelings

Jouw lotsbestemming, werk in uitvoering of in steen gebeiteld? – Channeling 29-09-2022

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

de weg naar je lotsbestemmingWelkom, welkom, lief mens, op deze prachtige dag. We zijn heel blij dat we weer bij je zijn om te spreken over het onderwerp lotsbestemming.

Is alles al uitgestippeld voor je leven, of niet?

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hoe zit het met je vrije wil? We hebben het er vaak over gehad, dat je altijd een keuze hebt, een vrije wil om iets wel of niet te doen. Maar hoe verhoudt dit zich tot een bestemming?

De rol van je Ziel

Je Ziel heeft de leiding over je leven. Je Ziel weet precies wat het wil ervaren, en het leidt je naar de ervaringen die het zoekt om te hebben.

In zekere zin is je lotsbestemming dus al bekend, is de weg naar die bestemming al geplaveid, door je Ziel. Maar het is niet in steen gebeiteld!

Je Ziel laat je de vrijheid om je eigen keuzes te maken, en heeft je de ruimte gegeven om stappen te zetten en je gevoel te volgen om te zien wat er gebeurt en waar je naartoe zult gaan in het leven.

Dit is geen gemakkelijk onderwerp om uit te leggen of voor jou te begrijpen. Want er zijn zoveel dingen betrokken bij hoe je je leven leeft.

Programmering uit het verleden

Je weet inmiddels, dat je het grootste deel van je leven doormaakt, vanuit mentale en emotionele programmering. Je bent geprogrammeerd door de dingen die je in het verleden hebt meegemaakt.

Je handelt en reageert dus op basis van de dingen die in je onderbewustzijn zijn geïnstalleerd.

Je reacties op mensen, plaatsen en situaties zijn gebaseerd op je verleden, op eerdere ervaringen met soortgelijke mensen, plaatsen en situaties, en automatisch zullen je hersenen de hormonen en impulsen triggeren die gebaseerd zijn op het verleden.

Dus om bij je lotsbestemming te komen, de bestemming die je Ziel voor je wil, zul je andere keuzes kunnen maken.

je hebt keuzesVoor sommige mensen is hun lotsbestemming precies waar ze nu naartoe gaan, en voor anderen is hun lotsbestemming nog min of meer een open boek.

Je Ziel geeft je de ruimte om te experimenteren, om onderweg ontdekkingen te doen.

Dus je uitkomst, waar je in het leven terecht zult komen, wat je precieze lotsbestemming zal zijn, staat niet vast, het heeft speelruimte, voor jou als mens om je eigen pad te volgen, om te zien waar je uiteindelijk terecht zult komen.

Geen toeval

Betekent dit dat er geen lotsbestemming bestaat? Dat alles wat je meemaakt willekeurig, per ongeluk, toevallig is? Helemaal niet.

Hoewel je wel een vrije wil hebt, en de mogelijkheid om je eigen pad te volgen, heeft je Ziel altijd de leiding. Je zult nooit ergens naartoe gaan waar je Ziel niet naartoe wil.

Het zal je dus nooit het gevoel laten krijgen iets te willen waar het niet wil dat je naartoe gaat.

Betekent dit dan dat je toch niet vrij bent om te kiezen? Nee, dat doet het niet.

Een voorbeeld om het uit te leggen

Laten we het uitleggen met het voorbeeld van een hond. De hond en zijn baasje zijn een team, net als jij als mens en je Ziel. Je Ziel is het baasje, en jij bent de hond. We bedoelen dit niet respectloos, het is alleen als voorbeeld.

Als een hond aan de lijn zit, heeft hij niet veel ruimte om te gaan en staan waar hij wil, hij is gebonden om binnen het bereik van de lijn te blijven. De bestemming waar hij heen gaat, wordt bepaald door degene die de lijn vasthoudt, de eigenaar.

hond niet aangelijndAls de hond van de lijn wordt losgelaten, kan hij weglopen, doen wat hij wil.

Maar als een hond gehecht is aan zijn eigenaar, zal hij niet te ver weg gaan, hij zal binnen het bereik van de eigenaar blijven, wetende dat de eigenaar degene is die zorgt voor veiligheid, voedsel, onderdak en liefde.

Dat is wat we bedoelen dat je een keuze hebt, en een vrije wil, maar dat je Ziel nog steeds de leiding heeft. Je zult nooit te ver weg gaan van je Ziel.

Je weet diep van binnen wat je Ziel voor je wil, je hebt je hele leven onbewust die leiding ervaren, en dat zul je altijd blijven doen.

Maar toch heb je de vrijheid om linksom of rechtsom te gaan, en uiteindelijk zul je altijd de aanwijzingen van je Ziel volgen!

Wie bepaalt je lotsbestemming?

Je lotsbestemming is dus de bestemming die je Ziel wil voor je menselijke leven. Je krijgt de ervaringen die het wil dat je hebt, zoals een hondeneigenaar die naar het strand gaat, om zijn hond te laten genieten van het in het water rennen, het apporteren, het rennen door het zand en het spelen met andere honden.

Je Ziel geniet van alles wat jij als mens ervaart, het leeft door jouw ogen, jouw zintuigen, om te voelen hoe het is om mens te zijn, om het leven in fysieke vorm te ervaren.

Maar uiteindelijk bepaalt je Ziel hoeveel vrijheid je hebt, om te gaan en staan waar je wilt, en jij hebt de keuze hoeveel vrijheid je wilt nemen, zoals de hond los van de lijn.

We hopen dat dit je wat meer inzicht heeft gegeven in dit onderwerp, en we kijken ernaar uit om je meer te vertellen over dingen die voor jou van belang zijn, rond de fysieke en niet-fysieke sferen.

Wij houden van je, wij houden van je, wij houden van je!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Xje
Xje
1 jaar geleden

👍👍👍👍

Deneb
Deneb
1 jaar geleden

Je ziel kiest dit lichaam om uitdagingen aan te gaan waar hij nog moeite mee heeft. Het is in steen gebeiteld dat je “fouten” hebt, daarom ben jij wie jij bent. Hoe je er mee omgaat is je bestemming. Soms is het diep graven om te zien waar je fout zit maar vaak achteraf vrij simpel en dat maakt het zo moeilijk voor velen.

Liefde madeliefje.,
Liefde madeliefje.,
1 jaar geleden

Wie heeft het recht anderen te doden,mijn ziel geef liever LIEFDE bof ik even,en dat gun ik iedere ziel.

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Het zal zo zijn maar waarom zou de ziel kiezen om te moorden, om vermoord te worden, een ziekte te krijgen, misbruikt te worden, zo primitief zich uiten om bijv. een oorlog op te tuigen enz.
Wat voegt dat toe aan het weer bewust worden van wat we in waarheid zijn?
Als de ziel kiest voor liefde , harmonie, samen delen, zorgen voor…. enz.
Pas dan kan ik er enige zin in ontdekken.
Maar misschien is er geen zin en is alles gewoon wat het is en prutsen we maar wat in het rond zonder na te denken.
Want dat is wat ik zie in deze huidige maatschappij!,
Zinloos elkaar de afgrond in helpen en als de puinhoop compleet is, gaan we alles weer op bouwen.
Ik kan er geen touw aan vastknopen en vindt de mensheid een mislukt project.

Back to top button