Channelings

Moet je jezelf beschermen als je licht naar het duister stuurt? – Channeling 19-04-2022

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens. We zijn zo verheugd weer met je te praten, en het onderwerp waarover je ons vroeg te spreken is een belangrijk onderwerp: moet je je beschermen tegen het duister, wanneer je licht zendt?

het duister, het kwaadWe begrijpen waarom mensen dit denken. Ze zien het duister als het kwaad, als iets dat er is om hen te achtervolgen, af te schrikken, te overheersen, of zelfs om hun geest en lichaam binnen te dringen.

We kunnen je verzekeren, dat hoewel er dat soort duisternis in het geestenrijk is, dat je geen andere bescherming nodig hebt dan in je hart te zijn. Wat bedoelen we daarmee?

Ga in je hart

Als je liefde en licht naar de wereld stuurt, als je liefde en licht stuurt naar degenen die je als ‘duister’ of zelfs als ‘het kwaad’ beschouwt, moet je dat doen vanuit een hart en staat van zijn die van liefde vervuld is.

Je moet verzadigd zijn met jou, niet je menselijke jij, maar verzadigd met de Waarheid van wie jij werkelijk bent.

Wees je bewust van wie jij werkelijk bent

Je bent een krachtig, goddelijk, eeuwig geestelijk wezen, in een fysiek lichaam. Wie je werkelijk bent heeft de macht om werelden te creëren, zoals je ook je huidige wereld gecreëerd hebt.

Je bent zo machtig, dat je nergens bang voor hoeft te zijn. Je hoeft je alleen maar bewust te zijn van je kracht en te erkennen dat je deze kracht bent.

Als je vanuit angst komt, of het nu voor het duister is, andere mensen, regeringen of voor wat dan ook, als je vanuit een gevoel van angst komt sta je niet in je kracht!

Vervang angst door Bewustzijn

Angst moet wijken en vervangen worden door pure liefde en Bewustzijn, om iets te kunnen veranderen.

Bewustzijn en LiefdeBewustzijn zet energie om in vorm. Alles is energie, we hebben het al vaak gezegd, en als je jezelf vult met wie jij werkelijk bent, Liefde, Bewustzijn, Source, de Bron, God, het Licht, dan kun je op geen enkele manier, in geen enkele vorm, door wat dan ook geschaad worden.

“Wat als ik toch denk dat ik bescherming nodig heb?”

Het gaat niet om bescherming, het gaat om Bewustzijn, het kennen van de Waarheid van wie jij bent. Als je in je kracht staat, als je in Liefde bent en je bent het licht dat je uitzendt, ben je beschermd.

Want je hebt geen bescherming nodig, zolang je je ervan bewust bent dat er niets buiten jou is, dat de wereld die je ziet een weerspiegeling is van wat er binnen in jou omgaat, je gedachten, je denken; alles is een weerspiegeling van hoe jij als mens de wereld ziet.

Je krijgt wat je vraagt

Als je vanuit een gevoel komt waar je bang bent voor het duister, voor het kwaad, en je gelooft dat ze er op uit zijn om je te pakken of te schaden… dan is dat de wereld die je creëert. Je menselijke gedachten, worden altijd opgevolgd door je ware Zelf.

Het is als een opdracht die je geeft aan je Hoger Zelf, aan Source: ‘Ik geloof dat deze wereld slecht is’. En je Hoger Zelf en Source antwoorden: ‘begrepen, we hebben je gedekt, jouw wereld is slecht. Klaar.’ En dat is wat je krijgt!

Herzie je beeld van de wereld

prachtige wereldKom terug naar Bewustzijn, naar de kracht en de Waarheid van wie jij werkelijk bent, en zie de wereld als de prachtige, heilige plaats die ze werkelijk is.

Als je de wereld ziet als een levende entiteit, een plek die je gecreëerd hebt om te leven en te groeien, om te ontdekken wie je werkelijk bent, en om te co-creëren met andere spirituele wezens die hier met hetzelfde doel kwamen, dan zullen Source en je Hoger Zelf (die eigenlijk hetzelfde zijn, want alles is één), dat moeten waarmaken!

Wat je gelooft, is je werkelijkheid. Je innerlijke wereld, creëert je uiterlijke wereld!

Jij bent Source

We hopen dat dit je vraag beantwoordt. Vul jezelf met de Liefde die de Waarheid is van wie jij werkelijk bent, en er is niets waar je bang voor hoeft te zijn. Werkelijk niets.

Jij bent Source, jij bent de energie die werelden schept, en dat is de taak die voor je ligt, om je dit eigen te maken. Weet dit, voel het in elke cel van je fysieke lichaam.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij zijn jij, jij bent ons, wij zijn allen Source, en daarmee zijn we compleet.

4.4 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
3 maanden geleden

Nou zeg, dit is wel bijzonder! ik heb zo net een reactie gegeven op de speech van Gideon van Meyeren in Amsterdam en dat is zo ongeveer het zelfde als hier beschreven wordt door Het Collectief.
Misschien al geïnspireerd! in ieder geval, Dank jullie wel voor deze mooie uitleg waar ik helemaal achter kan staan.

Niet bang
Niet bang
3 maanden geleden

Mooi, de waarheid!

Appie met een w ervoor
Appie met een w ervoor
3 maanden geleden

Klopt als een bus kijk na de wereld met een positieve blik zonder angst dan verdwijnen de negatieve gevoelens en angsten op den duur Zo t nu is komt mede hoe we denken en niet van uit t hart leven maar door angsten beheerst worden We kunnen daar zelf verandering in brengen en daardoor een betere wereld creëren voor al t leven op aarde ❤️❤️🙏

Liefde madeliefje.
Liefde madeliefje.
3 maanden geleden

Laten wij allen Liefde van uit ons hart sturen naar de landen die elkaar het kwaad aanpraten en hun omgeven met het zuivere Licht in vrede,dank daar voor

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x